به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، مسعود اسکندری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای ارائه خدمات دهی مناسب و تسهیل در رفت و آمد در بکرترین جاذبه طبیعی استان ایلام، زیرساختهای گردشگری در این محل با مشارکت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام و شهرداری بخش صالح آباد در حال توسعه است.
وی افزود: هدف سازمان میراث فرهنگی پس از انجام مطالعات اقدام به طراحی بهترین ایده جهت خدمات دهی مناسب به گردشگران این جاذبه کرد تا علاوه بر ایجاد زیرساخت در کنار این محل هیچگونه تخریب و یا تغییری در این جاذبه و رودخانه های منتهی به آن صورت نگیرد.
این مسئول با اشاره به اینکه طبیعی است که برای حفاظت از جاذبه های طبیعی و توسعه گردشگری باید زمینه بازدید گردشگران از این اماکن بر اساس قوانین و ضوابطی ایجاد شود تا کوچکترین لطمهای به جاذبه های طبیعی وارد نشود، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه جاده دسترسی به غار زینه گان از محل رودخانه عبور می کرد، سازمان اقدام به طراحی جاده جدیدی کرده است که در کنار آن سیستم روشنایی و پارکینگ نیز درنظر گرفته شده است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام بیان داشت: هم اکنون پیشرفتهای توسعه زیرساختهای گردشگری در این اثر طبیعی 40 درصد است.
تنگه یا غار شگفت انگیز زینه گان در پنج کیلومتری جنوب شرقی صالح آباد و در فاصله 52 کیلومتری شهر ایلام قرار دارد، این غار روباز که بیش از یک کیلومتر طول دارد دارای آب فراوان، دهلیزهای آب گیر، قندیلهای متعدد و آبچکهای طبیعی و بسیار جالب است.
هوای داخل غار بسیار سرد و مطبوع است در حالیکه منطقه صالح آباد در فصل تابستان حدود 40 تا 50 درجه گرما دارد و اختلاف هوای بیرون غار با درون آن تقریبا بین 10 تا 20 درجه است و به همین دلیل آن را غار بهشت می نامند.
سرخسها، جلبکها، گلها و گیاهان خودروی داخل غار، رنگ سنگها، پیچ و خم داخل غار، لبه های به هم دوخته قسمتهایی از سقف غار، همه و همه حکایت از شگفتی های طبیعت این منطقه گردشگری دارد.
نظر شما