به گزارش خبرگزاری مهر، هشتم شهریورماه امسال مالباخته ای با حضور در کلانتری 105 سنایی از تحویل اموالش به افراد غیر توسط متصدیان یکی از پایانه های باربری تهران شکایت کرد.
وی به ماموران گفت: چندی پیش برای خرید چند تخته فرش و تابلو فرش به تبریز رفتم و پس از خرید 4 تخته فرش که دو تخته فرش و دو تابلو فرش بود از طریق بارنامه آنها را به تهران منتقل و طی تماس تلفنی با باربری مربوطه نیز تأکید کردم که شخصا برای تحویل تخته فرشها مراجعه خواهم کرد اما در زمان حضور در پایانه باربری برای تحویل فرشهای خود متوجه شدم که فرشها و تابلو فرشها به شخص دیگری تحویل داده شده است.
با تشکیل پرونده مقدماتی و به دستور بازپرس شعبه 12 دادسرای ناحیه 6 تهران پرونده مقدماتی جهت رسیدگی تخصصی در اختیار کارآگاهان پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
با حضور مالباخته در پایگاه سوم آگاهی وی به کارآگاهان گفت: 30 مردادماه امسال برای خرید دو تخته فرش ابریشم و دو تابلو فرش جمعاً به ارزش 20 میلیون تومان به تبریز رفتم و پس از خرید فرش و تابلو فرشها و بارنامه کردن آنها فرشها را به تهران فرستادم.
مالباخته افزود: ساعت 8 صبح اول شهریورماه از دفتر پایانه باربری با من تماس گرفتند و عنوان داشتند که بار من به تهران رسیده و آیا شخصا به باربری مراجعه خواهم کرد و یا اینکه فرشها را از طریق آژانس برایم بفرستند که در جواب آنها تأکید کردم که خود شخصاً به باربری مراجعه خواهم کرد.
وی ادامه داد: پس از گذشت دو ساعت مجددا با تلفن همراه من تماس گرفته شد و این بار نیز از من پرسیده شد که آیا می خواهم فرشها را از طریق آژانس و یا پیک دریافت نمایم که مجددا خواسته قبلی خود را به آنها تأکید کردم.
مالباخته در خصوص مراجعه خود به پایانه باربری به کارآگاهان پایگاه سوم گفت: ساعت 14 همان روز (اول شهریورماه) برای تحویل بارها به دفتر پایانه مراجعه کردم که در آنجا به من گفتند که شخصی با ارائه شناسنامه و معرفی کردن خود به عنوان صاحب اموال فرشها را تحویل گرفته است.
با توجه به اظهارات مالباخته تحقیقات کارآگاهان در خصوص شناسایی تحویل گیرنده فرشها آغاز شد.
در تحقیقات کارآگاهان از متصدیان پایانه و مراجعه آنها به دفتر پایانه باربری کارآگاهان تصویر شناسنامه شخصی را که به دروغ خود را به عنوان صاحب فرشها معرفی کرده بود بدست آوردند.
کارشناسان چهره نگاری پایگاه سوم در اقدامات فنی – پلیسی خود موفق به شناسایی صاحب عکس الصاق شده در داخل شناسنامه به عنوان یکی از مجرمان سابقه دار پلیس به نام امیر شدند که پیش از این در سالهای 70 و 81 به اتهام خرید و فروش و استعمال موادمخدر دستگیر و روانه زندان شده بود.
با شناسایی امیر به عنوان مراجعه کننده به باربری و تحویل گیرنده فرشها کارآگاهان با بهره گیری از اطلاعات موجود در سوابق متهم و در تحقیقات خود متوجه شدند که پدر امیر به نام علی نیز از مجرمان سابقه داری است که در سالهای 83 و 84 به علت کلاهبرداری و صدور چکهای بلامحل دستگیر و روانه زندان شده است.
با توجه به اطلاعات بدست آمده از علی و امیر ( پدر و پسر ) کارآگاهان پایگاه سوم موفق به شناسایی مخفیگاه متهمان در بلوار کاوه تهران شدند.
با شناسایی مخفیگاه متهمان کارآگاهان پایگاه سوم ضمن انجام هماهنگیهای لازم با مقام قضایی و اخذ مجوز ورود به منزل متهمان روز 20 مهرماه پس از اطمینان از حضور متهمان در داخل منزل به داخل مخفیگاه آنها رفتند و ضمن دستگیری علی و امیر (متهمان) در بازرسی از منزل آنها موفق به کشف دو تابلو فرش متعلق به مالباخته شدند.
با انتقال متهمان به پایگاه سوم با توجه به کشف دو تابلو فرش متعلق به مالباخته در داخل مخفیگاه متهمان، علی و امیر به ناچار مجبور به اعتراف شدند.
امیر در اعترافات خود به کارآگاهان گفت: ساعت 10 صبح اول شهریورماه با بدست آوردن شماره تلفن صاحب فرشها با وی تماس گرفتم و ضمن معرفی خود به عنوان متصدی باربری از وی پرسیدم که آیا می خواهد فرشها را برایش ببریم یا خیر.
این متهم ادامه داد: صاحب فرشها در پاسخ عنوان کرد شخصا به دفتر باربری مراجعه خواهم کرد به همین علت، نام و نام خانوادگی صاحب فرشها را که بر روی بارنامه درج شده بر روی فرشها موجود بود را بر روی شناسنامه ای جعلی که از قبل تهیه کرده بودم درج کردم و با زدن عکس خود بر روی شناسنامه به عنوان صاحب فرشها به پایانه مراجعه و فرشها را تحویل گرفتم.
امیر در ادامه اظهارات خود به کارآگاهان گفت : به علت تردد زیاد افراد به پایانه باربری حساسیتی در خصوص تردد افراد غریبه در پایانه باربری وجود ندارد و با توجه به اینکه مشخصات صاحب اموال بر روی بارها درج می شود پس از انتخاب فرشها و اطمینان از این موضوع که صاحب اموال خود شخصا به پایانه باربری مراجعه خواهد کرد تصمیم گرفتیم با جعل شناسنامه و معرفی خود به عنوان صاحب بار اقدام به دریافت فرش کنیم.
درادامه تحقیقات متهمان اعتراف کردند: دو تخته فرش را به شخصی به نام محمدجعفر فروخته اند که با شناسایی مخفیگاه محمدجعفر در مجتمع مسکونی دیگری در بلوار کاوه کارآگاهان ضمن دستگیری این متهم در بازرسی از مخفیگاه وی موفق به کشف دو تخته فرش مالباخته شدند.
سرهنگ کارآگاه محمدرضا ذاکر استقامتی رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ در این رابطه اظهارداشت: هر سه متهم پرونده از مجرمان سابقه دار پلیس هستند که به واسطه زندگی در یک منطقه با یکدیگر آشنایی دیرینه داشته اند.
از سوی دیگر، دو متهم این پرونده به نام های امیر و محمدجعفر به اتهام خرید، فروش و استعمال موادمخدر و متهم دیگر پرونده به نام علی (پدر امیر) نیز به اتهام کلاهبرداری و صدور چک در سالهای گذشته دستگیر و روانه زندان شده اند.
رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: در حال حاضر تحقیقات کارآگاهان در خصوص ارتکاب دیگر جرایم احتمالی توسط سه متهم این پرونده در حال انجام است. اما در پرونده اخیر کلیه فرشها و تابلوفرشهای مالباخته کشف و به وی بازگردانیده شده است.
نظر شما