به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، نبی الله عشقی ثانی سه شنبه شب در مراسم افتتاح مرکز آموزش علمی، کاربردی بهزیستی استان خراسان جنوبی در بیرجند، افزود: این دانشجویان در رشته های مورد نیاز شغلی جامعه هدف بهزیستی از جمله مربی معلولین ذهنی و مربی کودکان استثنایی تحصیل می کنند.
وی عنوان کرد: سازمان بهزیستی با دو میلیون و 500 هزار نفر جامعه هدف، 30 هزار کارمند دولتی و 250 هزار نیروی غیردولتی مسئولیت بزرگی را در زمینه های مختلف از جمله پیشگیری، توانبخشی و آسیب دیدگان اجتماعی بر عهده دارد.
عشقی ثانی از وجود 20 هزار کودک بی سرپرست زیرپوشش بهزیستی در کشور خبر داد و گفت: برای تربیت صحیح این کودکان رشته مربی خانه های کودکان و نوجوانان در بهزیستی تعریف شده است.
رئیس ستاد نظارت و هماهنگی مراکز علمی کاربردی سازمان بهزیستی کشور اضافه کرد: هم اکنون 50 هزار مهد کودک با 12 هزار کارمند در کشور فعال است.
وی در ادامه راه توسعه و پیشرفت کشور را توسعه نیروی انسانی متخصص دانست و گفت: بیشتر کشورهای توسعه یافته که در دانش و تکنولوژی پیشرفت کردند با تقویت نیروی انسانی به این موفقیت رسیده اند.
این مسئول با بیان اینکه کشور ما از نظر مسائل اجتماعی و فرهنگی در بین سایر کشورهای منطقه از جایگاه بالاتری برخوردار است، اظهار داشت: باید تمام نقاط کشور به صورت متوازن در ابعاد مختلف رشد کند تا پیامد آن به صورت قابل قبول در زندگی مردم و آینده فرزندان ما نمود پیدا کند.
عشقی ثانی ادامه داد: ایران در زمینه هسته ای تنها کشور منطقه است که به قدرتهای جهانی وابسته نیست و کسب موفقیتهای علمی و آموزشی ایران نیز نتیجه تلاش اندیشمندان و فرهیختگان این سرزمین است.
رئیس ستاد نظارت و هماهنگی مراکز علمی کاربردی سازمان بهزیستی کشور در پایان با بیان اینکه این سازمان در دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف شغل محوری به تربیت و آموزش دانشجو اقدام کرده است، افزود: ایجاد یک مرکز علمی کاربردی به منزله پیشگیری از توسعه و بروز آسیبهای اجتماعی، کجروی ها و بداخلاقی ها در جامعه است.
رئیس سازمان بهزیستی خراسان جنوبی نیز در این مراسم فضای فیزیکی، تجهیزات و نیروی انسانی را از مهمترین عوامل مورد نیاز در توسعه ذکر کرد و گفت: برای استانداردسازی و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز، راه اندازی مرکز علمی کاربردی بهزیستی پیگیری و انجام شد.
محمدحسن اکبری مطلق با بیان اینکه هزار و 400 نفر در مجموعه بهزیستی استان شاغل هستند، گفت: از این تعداد 322 نفر در بخش دولتی و مابقی در بخش غیر دولتی هستند.
رئیس سازمان بهزیستی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: 70 درصد سازمان بهزیستی استان به بخش غیردولتی محول شده است.
اکبری مطلق با اشاره به وجود 20 مرکز توانبخشی در استان، تصریح کرد: اجرای طرحهای غربالگری شنوایی سنجی و مشاوره ژنتیک از جمله فعالیتهای این سازمان است.
رئیس سازمان بهزیستی خراسان جنوبی در پایان راه اندازی اورژانس اجتماعی، شبکه تلفنی 148 مشاوره با پوشش 75 درصد جمعیت استان را از دیگر فعالیتهای این سازمان برشمرد و یادآور شد: با همکاری دستگاه های ذیربط پوشش تلفنی مشاوره به 100 درصد جمعیت خراسان جنوبی ارتقا می یابد.
نظر شما