مهیندخت داوودی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: بررسی وضعیت خانوادگی زوجهایی که به منظور جدایی راهی دادگاه خانواده می شوند نشان می دهد اغلب آنها به صورت توافقی قصد طلاق دارند.
اخیراً مسئولان سازمان ملی جوانان از رشد 21 درصدی آمار طلاق در شش ماه اول امسال در تهران خبر داده اند و بر اساس اعلام سازمان ثبت اسناد، 51 هزار و 192 طلاق طی پنج ماهه اول سال جاری ثبت شده است.
بنا به گفته معاون مطالعات و تحقیقات سازمان ملی جوانان، بیش از دو سوم طلاقها در کشور توافقی است و روند رو به رشد این طلاقها به مرز هشدار رسیده است.
معاون مجتمع قضائی خانواده در ادامه گفتگو با مهر تصریح کرد: هم اکنون جامعه ما با زوجهایی سر و کار دارد که ترجیح می دهند با تفاهم و به صورت توافقی به سرعت از یکدیگر جدا شوند.
داوودی معتقد است ، زنانی که متقاضی طلاق هستند اغلب از طریق مطالبه مهریه به دنبال راهی برای جدایی هستند و در واقع از مهریه به عنوان یک اهرم فشار استفاده می کنند.
این حقوقدان گفت: گرچه شاهد آمار بالای طلاقهای توافقی در ایران هستیم اما برخی از خانواده های ایرانی هنوز بر اصول و رسوم سنتی خود پایبند هستند و همچنان قبح طلاق در میان این خانواده ها از بین نرفته است.
نظر شما