محمدمهدی مقوم در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: ارائه خدمات مخابراتی به روستاهای استان یزد افزایش چشمگیری داشته است به نحوی که هم اکنون 156 دفتر ICT روستایی نیز در روستاهای مختلف استان یزد دایر است.
وی همچنین یادآور شد: طی دو سال گذشته 82 سامانه تلفن همراه روستایی در روستاهای استان یزد نصب شده که با نصب این تعداد سامانه، امکان استفاده از تلفن همراه در 380 روستای این استان در مناطق مختلف میسر شده است.
مقوم پایین بودن نرخ مکالمه این نوع تلفن را از مزایای آن برشمرد و بیان داشت: در حال حاضر 40 هزار شماره تلفن همراه روستایی در استان دایر شده و روستاییان می توانند با مراجعه به دفاترICT روستایی و مراکز مخابراتی و با صرف 500 هزار ریال هزینه، نسبت به دریافت سیم کارت اقدام کنند.
وی با اشاره به قرار گرفتن در سال اصلاح الگوی مصرف، خاطرنشان کرد: یکی از عواملی که می تواند نقش مهمی در کاهش ترافیک و صرفه جویی در انرژی و زمان داشته باشد، مخابرات و فناوری اطلاعات و ارتباطات است.
وی با بیان اینکه پرداخت قبوض از طریق بانکها یکی از مواردی است که منجر به کاهش سفرهای درون شهری می شود، عنوان کرد: از همین روی پرداخت الکترونیکی قبوض با بهره گیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات می تواند کمک قابل توجهی در راستای اصلاح الگوی مصرف باشد.
مقوم با اشاره به انواع پرداخت های الکترونیکی در استان یزد اظهار داشت: تلفن بانک، دستگاه های خودپرداز، اینترنت و دستگاه های POS در فروشگاهها می تواند به عنوان پرداخت الکترونیکی مطرح شود و در حال حاضر نیز بیش از 570 شعبه از بانک های استان به شبکه دیتا متصل و اکثر بانک های مرکز استان به شبکه فیبر نوری ارتباط دارند.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان یزد همچنین از راه اندازی سامانه گویای پرداخت الکترونیکی شرکت مخابرات استان خبر داد و افزود: با راه اندازی تلفن چهار شماره ای 1818 این امکان برای مردم استان فراهم شده تا در هر ساعت از شبانه روز و در هر نقطه از مراکز شهری و روستایی با گرفتن این چهار شماره، قبوض تلفن خود را از طریق الکترونیکی پرداخت کنند.
نظر شما