به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت کشور، امیر رضا رجبی درباره آخرین تصمیمات گرفته شده برای تخصیص بنزین یارانه ای به معلولان گفت: با پیشنهاد بهزیستی و تصویب ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت کشور مقرر شد تا برای دومین سال متوالی 9 میلیون لیتر سهمیه بنزین یارانه ای برای معلولان در نظر گرفته شود که این میزان سهمیه در اختیار سازمان بهزیستی قرار می گیرد.
مدیر سوخت و انرژی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت با بیان اینکه این سهمیه در قالب کارتهای سوخت که میزان مشخص بنزین در آن قرار دارد واگذار می شود، گفت: این سهمیه ها از 30 تا 120 لیتر به صورت ماهیانه با توجه به دستورالعمل سازمان بهزیستی که به تائید ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت رسیده، در اختیار سازمان بهزیستی قرار می گیرد.
وی درباره زمان واگذاری این سهمیه ها توضیح داد: با توجه به اینکه کارتهای سوخت ویژه ای برای این امور طراحی و تولید می شود، از این رو این کارتها به تدریج توسط وزارت نفت تولید و در اختیار سازمان بهزیستی قرار گرفته و پیش بینی می شود زمان آن حداکثر تا یک ماه آینده باشد.
این مقام مسئول تاکید کرد: سهمیه سوخت یارانه ای به معلولان بر اساس دستورالعمل خاص واگذار می شود و از این رو معلولانی که از خودروهای ویژه سازمان بهزیستی استفاده می کنند و یا دارای شرایط در دستورالعمل نیستند، شامل این سهمیه نمی شوند.
به گزارش مهر، اخیرا با تصمیم نمایندگان ویژه رئیسجمهور در کارگروه توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت و در اجرای بند (61) ماده واحده قانون بودجه سال 1388 کل کشور سهمیه بنزین خودروهای عمومی برای ماههای آبان و آذر سال 1388 تعیین شده است.
بر این اساس، برای خودروهای بنزینی آموزشگاه رانندگی 300 لیتر ، خودروهای دوگانه سوز آموزشگاه رانندگی 200 لیتر، خودروی بنزینی آژانس 300 لیتر، دوگانه سوز آژانس 200 لیتر، تاکسی بنزینی 500 لیتر و دوگانهسوز CNG-LPG معادل200 لیتر، خطی بین شهری بنزینی 750 و دوگانه سوز 500 لیتر ، مسافربر شخصی بنزینی 300 و مسافربر شخصی دوگانهسوز 200لیتر، وانت نوع 1بنزینی200 و وانت نوع1 دوگانهسوز100 لیتر، وانت نوع 2 بنزینی400 و وانت نوع 2 دوگانهسوز200 لیتر، کامیونت بنزینی400 و کامیونت دوگانهسوز200 لیتر، دستگاههای عمومی بنزینی 100 لیتر و دستگاههای عمومی دوگانهسوز 100لیتر سهمیه تعیین شده است.
سهمیه سوخت تاکسی های بنزین سوز متناسب با گروهبندی شهری که توسط کارگروهی متشکل از نمایندگان ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت و وزارتخانههای نفت و کشور تعیین میشود، حداکثر (500) لیتر در ماه خواهد بود.
بر اساس این مصوبه، قیمت هر لیتر بنزین سهمیه ای معمولی (1000) ریال و سوپر (1500) ریال تعیین و قیمت هر لیتر بنزین آزاد معمولی (4000) ریال و سوپر (5400) ریال تعیین شده است.
همچنین به خودروهای شخصی تولید داخل با حجم موتور بیش از (2000) سی سی و خودروهای واردات با حجم موتور بیش از (13.00) سیسی، سهمیه بنزین تعلق نمیگیرد و دستگاههای دولتی و نیروهای مسلح مجاز به استفاده از بنزین سهمیهای نیستند.
نظر شما