حجت الاسلام مهدی رستم نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر با عنوان اینکه نگاه جدی به فعالیتهای قرآنی آنچنانکه درخور شأن قرآن باشد و به نیازهای جامعه پاسخ دهد وجود ندارد اظهار داشت : این ضعف دلایل مختلفی دارد، از عوامل درونی گرفته تا عوامل بیرونی ، از عدم آگاهی انسان گرفته تا مسائل مختلفی که به دولت و ملت و کشورهای دیگر برمی گردد .
غفلت از مباحث محتوایی قرآن کریم
عضو هیئت علمی جامعة المصطفی تصریح کرد : سوق دادن همه امکانات در این جهت و غفلت از مباحث محتوایی و هدایتی قرآن باز خودش در واقع یک نوع مهجوریت قرآن را تشکیل می دهد .
رستم نژاد درباره چگونگی جلب نگاههای جدی مسئولان به این حوزه گفت : یکی از دردهای جامعه این است که قرآن را به جد ، جدی نگرفته ایم و قرآن را فقط کتاب مقدس دانستن و بوسیدن آن در شأن جامعه ما نیست.
آموزش و پرورش بستری مناسب برای تقویت توجه به آموزه های قرآن
وی با اشاره به اینکه یکی از فضاها و بسترهای مناسب برای تقویت نگاههای جمعی به قرآن آموزش و پرورش است، گفت: آموزش و پرورش به دلیل برخورداری از میلیونها دانش آموز مستعد به یادگیری و آموزش این فرصت و مجال را دارد که با ارائه مطالب و تبیین افکار، در راستای تقویت نگاه همه جانبه به قرآن فعالیت کند .
رستم نژاد افزود: اینکه در سمینارها و گردهماییهای مختلف جایگاه قرآن برای افراد خاص مورد تأکید قرار گیرد، نمی تواند تأثیرگذار باشد.
وی با تأکید بر اینکه بسیاری از ناهنجاریها و مشکلات امروز جامعه ناشی از کم توجهی به قرآن کریم است، یادآور شد: جوامع انسانهای آشنا با قرآن به بسیاری از آسیبهای اجتماعی از جمله طلاق و اعتیاد نمی شوند .
تشکیل کارگروههای مطالعاتی
عضو هیئت علمی جامعةالمصطفی تشکیل کارگروههای علمی را راهکاری برای تقویت نگاههای جدی به قرآن و تعمق در آموزه های آن عنوان کرد .
نظر شما