۲ آذر ۱۳۸۸، ۱۵:۳۲

با حضور شهردار؛

کتابخانه تخصصی معاونت فنی و عمرانی شهرداری شیراز افتتاح شد

کتابخانه تخصصی معاونت فنی و عمرانی شهرداری شیراز افتتاح شد

شیراز - خبرگزاری مهر: کتابخانه تخصصی و آرشیو فنی حوزه معاونت فنی و عمرانی شهرداری شیراز با حضور مهران اعتمادی شهردار و سایر مسئولان شهرداری به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، شهردار شیراز ظهر دوشنبه در مراسم افتتاح این کتابخانه ضمن اشاره به اهمیت حوزه های معاونت فنی و شهرسازی اظهار داشت: بهره برداری از این مکان تخصصی باید نقطه عطفی در ارتقای سطح دانش تخصصی مهندسین و متخصصین دو حوزه شود.

مهران اعتمادی حوزه های فنی و عمرانی و شهرسازی را دو بازوی توانمند مجموعه شهرداری دانست و گفت: این دو حوزه زیربنایی ترین بخشهای شهرداری هستند و بیشترین درصد اطلاعات مورد نیاز مجموعه شهرداری نیز به فعالیتها و اقدامات آنها مربوط می شود از این رو وجود مرکز جامع اطلاعاتی با چنین سبکی راهگشای بسیاری از مسائل و مشکلات پیشین خواهد بود.

وی به عنوان عضو افتخاری این کتابخانه بر استفاده شهرداران مناطق 9 گانه، مهندسین و کارشناسان فنی و شهری حوزه های مختلف شهرداری از این مرکز تاکید کرد و با بازدید از نحوه کار و عملکرد سایت اعلام کرد که به سه نفر از کسانی که سریعتر به عضویت کتابخانه در آمده و بیشترین استفاده را از این مکان داشته اند سکه بهار آزادی به عنوان هدیه تعلق می گیرد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری نیز در این خصوص گفت: این کتابخانه با بیش از 400 عنوان نقشه و دو هزار عنوان کتاب از امروز با استفاده از سیستم کتابداری الکترونیک، آغاز به کار می کند.

رضا خیر اندیش افزود: پروژه اتوماسیون آرشیو فنی و کتابخانه حوزه معاونت فنی شهرداری از نیمه فروردین 88 آغاز شد و در شهریور ماه به پایان رسید که بر اساس آن شیوه کتابداری از حالت سنتی و دستی به رایانه ای تبدیل شده و اطلاعات همه منابع موجود طبق استانداردهای کتابخانه ای به نرم افزار مربوطه منتقل شده است.

وی تشریح کرد: در این برنامه کاربران در هنگام جستجوی اطلاعات مربوط به هر یک از پروژه یا طرح های عمرانی شهرداری ، منابع مربوطه را اعم از نقشه ، گزارش ، مطالعات و...را خواهند دید.

معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز افزود: این پروژه طی مدت شش ماه با بیش از دو هزار ساعت کار تخصصی به انجام رسیده که در این مدت بیش از 10 هزار نسخه کتاب و مجله و ....فهرست نویسی و ثبت اطلاعات شده اند که از جمله آنها می توان به 840 عنوان کتاب فارسی، 81 عنوان کتاب لاتین (100 نسخه) ، 900 عنوان پروژه ، گزارش و قراردادها ، 300 عنوان کاتالوگ ، 370 عنوان نقشه (پنج هزار شیت) به علاوه 215 آلبوم که در دست تصویب است، فایلهای اسکن شده نقشه و...اشاره کرد.

کد خبر 988956

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha