به گزارش خبرنگار مهر از اراک، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی ظهر دوشنبه در دیدار با اعضای جامه القرآن کریم استان مرکزی در اراک افزود: ائمه معصومین بر حفظ قرآن کریم و عمل به فرامین آن و رعایت مستحبات دینی توسط امت اسلامی تاکید داشتند که می طلبد شیعیان با جدیت بیشتری در این عرصه گام بردارند.
وی اضافه کرد: هم اینک دیگر فرقه های اسلامی نسبت به رعایت این موارد و مسائل از خود اهتمام نشان می دهند و شیعیان کمتر به رعایت این مسائل توجه دارند که انتظار می رود با وجود مراکزی مانند جامعه القرآن الکریم ها در کشور زمینه برای ترویج فرهنگ قرآنی و اجرای عملی فرامین قرآن فراهم شود.
دری نجف آبادی با اشاره به اینکه حفظ قرآن کریم از سوی جوانان و نوجوانان سبب افزایش معرفت دینی در جامعه می شود، خاطرنشان کرد: در صورتی که جوانان و نوجوانان به عنوان جامعه هدف در تربیت علمی مورد توجه قرار گیرند جامعه در آینده در مقابل بسیاری از انحرافات و گمراهی ها ایمن خواهد ماند.
امام جمعه اراک بر ضرورت انتقال آموزش های دریافت شده از سوی جوانان به دیگر گروه همسالان خود تاکید کرد: جوانانی که از آموزش های دینی و معرفتی در مراکز قرآنی و دینی بهره مند می شوند باید به عنوان خمس علم فراگرفته شده خویش آنچه را که آموخته اند به دیگران نیز آموزش دهند که در صورت انجام آن جامعه ای دین مدار و ولایتمدار خواهیم داشت.
دری نجف آبادی کسب آموزش های قرآنی و دینی را برای جوانان فرصتی ارزشمند برای خودباوری و نزدیکی به خدا دانست و اظهار داشت: تلمذ و درس آموزی از قرآن فرصتی است که در اختیار همه افراد قرار نمی گیرد که فراگیرندگان این علوم باید ضمن قدردانی و قدرشناسی از این موهبت الهی آنچه را که آموخته اند به دیگران نیز بیاموزند.
وی بر ضرورت حضور پررنگ زنان در این عرصه تاکید و خاطرنشان کرد: زنان به عنوان یکی از اصول و ارکان جامعه و خانواده نقش ارزنده ای در سوق دادن فرزندان بهن علوم و معارف قرآنی دارند که می طلبد با برنامه ریزی از حضور آنان در این آموزش ها نیز بهره بیشتری گرفته شود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با تاکید بر اینکه مربیان آموزشی قرآن باید به علم روز مجهز و توانایی بالایی در تفسیر قرآن داشته باشند از فعالان این عرصه خواست با دقت بالایی در انتخاب مربیان قرآنی اقدام کنند تا دانش آموزان علوم قرآنی با کیفیت بالایی از این علوم بهره مند شوند.
دری نجف آبادی ساماندهی فعالیت های قرآنی را در جامعه ضروری دانست و برای برنامه ریزی در این امور اعلام آمادگی کرد.
مدیر جامعه القرآن کریم استان مرکزی نیز گفت: در استان مرکزی و شهرستان اراک بیش از 20 دستگاه در امور فرهنگی موازی کاری می کنند که این فعالیت ها برای اثرگذاری نیازمند برنامه ریزی و ساماندهی است.
علی آسترکی افزود: به دلیل پراکندگی بالای فعالیتهای صورت گرفته در این حوزه نتایج مطلوب از این فعالیتها حاصل نمی شود که می طلبد با مدیریت عالیترین مقام دینی استان مرکزی این امور ساماندهی و جهت دار شود.
وی اضافه کرد: جامعه القرآن کریم استان مرکزی با استفاده از امکانات مردمی تاکنون موفق شده است بدون دریافت کمکهای دولتی در راستای ترویج فرهنگ و علوم قرآنی در جامعه نقش موثری ایفا کند.
نظر شما