علي اكبرآقايي نماينده مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري مهر ، با انتقاد از برخورد دوگانه سازمانهاي بين المللي و بويژه آژانس بين المللي انرژي اتمي با كشورهاي دارنده تكنولوژي هسته اي گفت : دسترسي به اين تكنولوژي واستفاده صلح آميز از آن يك اصل و تعهد جهاني است و جمهوري اسلامي تاكنون نشان داده است در راستاي قوانين آژانس بين المللي عمل كرده و همواره براستفاده صلح آميز از انرژي هسته اي تاكيد داشته است و استفاده از آن را حق مسلم خود مي داند .
آقايي افزود : آژانس بين المللي انرژي هسته اي نبايد با فعاليت هسته اي برخي از كشورها از جمله اسراييل متفاوت برخورد كند و تنها محور توجه خود را ايران قراردهد و در مقابل رژِيم تروريست صهيونيست آزادانه به استفاده هاي غير صلح آميز خود ادامه دهد .
نماينده سلماس تبعيض و دوگانگي را از مهمترين آفات سازمانهاي بين المللي و مدعي حقوق بشر عنوان كرد و گفت : در حالي كه اسراييل با انواع سلاحهاي خود مردم بي دفاع فلسطين را به گلوله مي بندد و با داشتن كلاهكهاي هسته اي فراوان جهان را تهديد مي كند ، آمريكا و اين روزها اتحاديه اروپا نگران فعاليت هسته ايران شده اند و اين در حالي است كه ايران هيچ ترس و نگراني از از بازديد بازرسان آژانس بين المللي انرژي اتمي ندارد و آماده هرگونه همكاري در اين زمينه است .
وي با طرح اين سئوال كه چرا آمريكا و اسراييل به دليل دارا بودن سلاح هاي پيشرفته براي ساير كشورها تعيين تكليف مي كنند و به دولتهاي مستقل و مظلوم زور مي گويند افزود : دبير كل سازمان ملل و رييس سازمان انرژي اتمي نبايد تحت فشار كشورهاي ابرقدرت قرار گيرند .
آقايي گفت : سازمان ملل و شوراي امنيت بايد نقش خود را در اين زمينه ايفا كند و در مقابل اين گونه اقدامات غير انساني پاسخگو باشند .
وي با اشاره به اينكه ايران هيچگاه با زور و تحت فشار تصميم گيري نمي كند ، تاكيد كرد : مسئولان كشور قطعا بر اساس آنچه منافع ملي كشورمان اقتضا كند اتخاذ تصميم خواهند كرد.
اين نماينده مجلس فشارهاي آمريكا را مطلب تازه اي ندانست و گفت : آمريكا از ابتداي پيروزي انقلاب به دنبال منزوي كردن و براندازي انقلاب اسلامي بوده است و قطعا بهانه گيري هاي آمريكا در باره ايران ادامه خواهد يافت و با امضاي پروتكل الحاقي 2+93 پايان نمي يابد .
علي اكبر آقايي نماينده مجلس با اشاره به سفر البرادعي به تهران تصريح كرد : مرعوب فشارها نمي شويم ، دستيابي به تكنولوژي هسته اي حق هر كشوري است .
کد خبر 9890
نظر شما