کفاشیان تصریح کرد: یکی از دلایلی که باعث شد با وجود مشغله های فراوان در فدراسیون فوتبال عضویت در ستاد ورزشهای پایه را بپذیرم، علاقمندی و تجربیاتی بود که از دو و میدانی داشتم و تصور می کنم می توانم در ترغیب باشگاهها برای سرمایه گذاری دراین رشته ها تاثیرگذار باشم و از این طریق تحرک تازه ای به ورزشهای پایه ببخشیم.
وی با تاکید بر اینکه متاسفانه رویکرد اغلب باشگاهها به فوتبال است و جذابیت های این رشته باعث شده تا رشته های پایه کاملا فراموش شوند و درسایه قرار بگیرند، اظهار داشت: باید به سمتی حرکت کنیم که به ورزشهای پایه به اندازه فوتبال توجه شود و اینگونه نباشد که ملاک موفقیت یک باشگاه تیم فوتبال آن باشد .
عضوستاد ورزشهای پایه اختصاص اعتبارات ویژه به ورزشهای پایه از سوی سازمان تربیت بدنی را در رشد و پیشرفت این ورزشها تعیین کننده عنوان کرد و یادآور شد: سازمان تربیت بدنی با کمک های مالی خود به این رشته ها و انجام حمایت های لازم می تواند به پیشرفت برنامه و اهداف ورزشهای پایه کمک کند. البته پیشرفت در اینگونه رشته ها بسیار آرام و بطئی صورت می گیرد و متناسب با این سرعت رشد باید حمایت های سازمان نیز پیوسته و دائمی باشد.
کفاشیان کمبود امکانات و آموزش را در ورزشهای پایه و مادر مشکل اصلی این رشته ها عنوان کرد و اذعان داشت: با سرمایه گذاری باشگاههای متمولی نظیر سپاهان و ذوب آهن در اینگونه رشته ها می توان امیدوار بود تا ورزشکاران این رشته با دلگرمی بیشتری در این رشته ها فعالیت کنند ولی باید تلاش کنیم تا زمینه حضور سایر باشگاهها را نیز در این رشته ها فراهم کنیم. ضمن اینکه آموزش و ارتقاء سطح دانش فنی و علمی مربیان نیز می تواند به رشد ورزشهای پایه سرعت و شتاب بیشتری ببخشد.
وی در پایان با بیان اینکه برای ورزش ایران زیبنده نیست که سهمی در ورزش های پایه و مدال آور بازیهای آسیایی و المپیک نداشته باشد ، تصریح کرد: امیدوارم با فعال شدن دوباره ستاد ورزشهای پایه و حضور جمعی از مدیران باتجربه و کارکشته ورزش کشوربتوانیم متناسب با امکانات و ابزارهای موجود به جایگاهی برسیم که رشته های پایه نیز سهمی در مدال آوری برای ورزش کشور داشته باشند.
نظر شما