به گزارش خبرنگار مهر از اراک، اشرف جواهری ظهر چهارشنبه در کارگروه بانوان و خانواده استان مرکزی در اراک افزود: فلسفه مناسبتها برای این است که از راه حقیقت منحرف نشویم و استفاده از سخنرانان در مراسمهای مختلف نیز با این هدف و نیت به انجام می رسد ولی معمولا دیدگاه های غالب سخنرانان متناسب با حقیقت دین نیست و گرایشهای غربی و شرقی دارد.
وی اضافه کرد: در انتخاب سخنرانان در همایش های مختلف باید به این موضوع توجه شود که سخنران فلسفه دینی را به خوبی بداند و از آن بهره گرفته باشد و علاوه بر آن دارای تحصیلات عالیه باشد که در دعوت از افراد برای سخنرانی های دینی باید به این موضوع توجه جدی شود.
جواهری با اشاره به اینکه در برخی از آموزش های تربیتی ارائه شده خصوصا در مراکز وابسته به بهزیستی و مهدهای کودک انحرافاتی دیده می شود بیان داشت: باید در ارائه این برنامه های تربیتی در مهدهای کودک و دیگر مراکز آموزشی به گونه ای عمل شود که کودکان با مضامین درست علمی و دینی آشنا شوند و از انحراف آنان در آینده جلوگیری شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: استان مرکزی استان دو خورشید است و باید در زمینه امور فرهنگی و دینی به آن توجه بیشتری صورت گیرد که در این راستا دستگاه های برنامه ریزی باید با تدوین برنامه های دقیق فرهنگی و تربیتی زمینه را برای اجرای این برنامه ها فراهم کنند.
وی با اشاره به نزیدکی 26 آذرماه روز مباهله گفت: برای معرفی این روز و نیز توجه و سوق دادن مردم به تکریم خانواده و رسیدگی به آن می طلبد با برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری و همایش های تخصصی نسبت به بیان اهمیت این روز اقدام کرد.
جواهری با تاکید بر اینکه نمایندگان دستگاه های اجرایی در کارگروه بانوان باید دارای اختیارات تصمیم گیری باشند افزود: در صورتی که نمایندگان دستگاه ها این اختیار را نداشته باشند ضرورتی به حضور آنان در کارگروه نیست.
نظر شما