مرتضی تمدن در گفتگو با خبرنگار مهر در ورامین افزود: اهمیت برنامه پنج ساله استان تهران بر کسی پوشیده نیست، زیرا نمی توان مجموعه مدیریتی را که با گستردگی خاصی در این استان وجود دارد، بدون هدفگذاری و برنامه، پیش برد.
وی عنوان کرد: جهت گیری ها و استراتژی های استانی مشخص شده تا انتها و تکمیل فعالیت ها و پروژه ها مشخص و مدون باشد.
برنامه استان تهران؛ الگو برای استانهای دیگر
استاندار تهران افزود: کسی به استانداری و مدیران دستگاههای اجرایی استان تکلیف و اجبار نکرد که این برنامه تدوین شود و این مسئله، اراده بدنه مدیریتی استان بود.
وی تأکید کرد: این حرکت خود جوش در استان تهران، مورد توجه رئیس جمهور قرار گرفته و طبق دستوری که ایشان به وزیر کشور داده، تدوین برنامه پنج ساله استان تهران به صورت الگویی برای استانهای دیگر مطرح شده است.
ضرورت احاطه مدیران بر برنامه پنج ساله
تمدن خاطر نشان کرد: مدیران استانی باید احاطه خوبی به این برنامه داشته باشند تا مأموریت ها و اهدافشان را به درستی انجام دهند.
وی افزود: برنامه پنج ساله استان تهران باید به عنوان مسیری تعریف شده، قانونی و علمی، به طور جدی فراروی مدیران استانی باشد.
استاندار تهران تأکید کرد: همه مدیران استانی باید به وجوه کل برنامه، آگاهی کامل و در بخش مربوط به خودشان، تسلط ویژه و کافی داشته باشند.
وی سه بخشی را که کار تدوین برنامه آنها ناتمام است، مکلف به اتمام سریع آن نمود و افزود: دستگاههایی که کارشان نیمه تمام است، به دلیل کمبود وقت باید هر چه سریعتر و با اهتمام جدی، برنامه پنج ساله شان را تدوین و به استانداری ارائه دهند.
تمدن در پایان بیان کرد: با تدوین برنامه پنج ساله توسعه استان تهران، مردم نیز می توانند منتفع شوند و امیدوار به این باشند که فعالیتهای دولت در این استان، هدفمندتر و کارآمدتر از گذشته خواهد شد.
نظر شما