دکتر سیدحسن امامی رضوی در ارتباط با بروز مشکلات ناشی از زباله های ویژه بیمارستانی که همچنان گریبانگیر بیمارستانهای دولتی و خصوصی است به خبرنگار مهر گفت: همه مسئول سلامت جامعه هستیم و باید در ارتقای سلامت مردم بکوشیم.
طبق مصوبه کمیسون زیربنایی، صنعت و محیط زیست، بیمارستانها باید در مبداء تولید پسماندهای پزشکی ویژه را بی خطر کنند که با توجه به تخصیص 17 درصدی اعتبار مورد نیاز وزارت بهداشت، 144 دستگاه اتوکلاو (بی خطر سازی زباله های بیمارستانی) خریداری و تحویل شده است.
معاون وزیر بهداشت با عنوان این مطلب که اگر به موضوع دفع بهداشتی پسماندهای بیمارستانی کمتوجهی کنیم مشکلاتش به خودمان باز میگردد تاکید کرد: طبق قانون، دفع پسماندهای بیمارستانی به عهده تولید کننده زباله است و وقتی زباله بیخطر شد شهرداری باید آن را منتقل کند.
این درحالی است که کار تفکیک زباله های بیمارستانی به دلیل حساسیت موضوع از سال 76 در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفت و از سال 83 اجرایی شد.
امامی رضوی اظهارداشت: به همان اندازه که برای خرید تجهیزات و دستگاههای پیشرفته پزشکی سرمایه گذاری میکنیم باید برای بیخطر سازی زباله های بیمارستانی هم تلاش کنیم.
نظر شما