به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، غلامرضا حسن بیگلو در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز به اهمیت بحث ایمنی در حفاری چاه های نفت و گاز اشاره کرد و فعالیت سازمان جدید را بسیار مهم دانست.
حسن بیگلو افزود: با وجود اینکه تعداد فوران چاه ها در قیاس با تعدد چاه هایی که در مناطق نفتخیز و گاز خیز جهان حفاری می شود به لحاظ کمی، اندک است اما مهار آنها نیاز به دانش فنی و تخصص های ویژه ای دارد.
وی با بیان اینکه در این زمینه کارهای بزرگی در مناطق نفتخیز جنوب انجام شده است، اظهار داشت: تامین امکانات، ساماندهی و تدارک تجهیزات مورد نیاز همسو با تربیت نیروهای متخصص در امر کنترل فوران چاه اقدامات با ارزشی است که در این شرکت محقق شده است.
حسن بیگلو اضافه کرد: با توجه به حساسیت بالا و نبود کمترین وقفه در عملیات حفاری لازم است سازمان جدید به گونه ای برنامه ریزی کند که به صورت تمام وقت آماده ارائه خدمات باشد.
همچنین معاون حفاری مدیریت امور فنی شرکت نیز با ارائه گزارشی از اقدامات به عمل آمده برای تشکیل سازمان مهار فوران چاه ها و اطفا حریق گفت: برنامه ریزی برای تشکیل این سازمان از یک سال پیش آغاز شد و در این زمینه با بهره گیری از نظرات متخصصان و تجارب کارکنان عملیاتی سازماندهی نیروهای مورد نیاز، تجهیز کارگاه و تهیه امکانات و ادوات لازم صورت گرفت.
حمید بورد افزود: این سازمان هم اکنون شش دستگاه فایرپمپ، یک کارگاه مجهیز، منیفولدهای آتش نشان، دو دستگاه بوم سیار، 21 اتاقک آتش نشانی و همچنین دیگر تجهیزات ضروری را در اختیار دارد.
رئیس سازمان مهار فوران چاه ها و اطفا حریق نیز توضیح داد: این سازمان از چند نیروی ثابت برخوردار است و از همکاری نیروهای مرتبط در شرکت های بهره برداری نفت و گاز و خدمات تخصصی مناطق نفتخیز جنوب استفاده می کند.
غلامرضا مردان افزود: انجام کار ایمن و بدون حادثه هدف اصلی است اما با توجه به اجتناب ناپذیر بودن حوادث احتمالی حین عملیات حفاری به نحوی برنامه ریزی شده است تا در کمترین زمان ممکن این سازمان نسبت به انجام وظایف محوله اقدام کند.
نظر شما