وی با بیان اینکه نرخ بیکاری استان در فصل بهار سال جاری 10.2 درصد و در فصل تابستان 11.5 درصد بود،گفت: طی چهار سال گذشته حرکت و جهش بلندی جهت کاهش نرخ بیکاری در استان صورت گرفته و استان طی سالهای اخیر که همواره از نظر بیکاری جزء استانهای اول کشور بود هم اکنون به میانگین کشوری نزدیک شده است.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: در زمان جنگ تحمیلی که همه به فکر اداره و پیروزی در جنگ بودند در زمینه کاهش نرخ بیکاری هم باید همانند زمان جنگ تلاش و جدیت کنیم تا نرخ بیکاری به تک رقمی کاهش پیدا کند.
وی تصریح کرد: استان کرمانشاه در سالهای اخیر در زمینه اشتغالزایی در رتبه های آخر کشور قرار داشت اما خوشبختانه با توجه به تلاشهای صورت گرفته استان هم اکنون به رتبه های میانگین کشوری نزدیک شده است.
غفوری با اشاره به تخصیص دوباره تسهیلات بنگاه های اقتصادی زود بازده به استانها خاطرنشان کرد: با توجه به رشد و توسعه روحیه کارآفرینی در استان میزان تسهیلات تخصیص یافته به استان کرمانشاه متناسب با نیاز و ظرفیت استان نیست بنابراین ضروری است که دستگاه ها تلاش خود را برای افزایش میزان این تسهیلات بکار گیرند.
وی با اشاره به اینکه موج کارآفرینی و تولید در استان شکل گرفته است، گفت: چهار سال گذشته که تسهیلات اشتغالزایی به استان اختصاص پیدا کرد روحیه ای برای جذب این تسهیلات از سوی جوانان و کارآفرینان وجود نداشت، اما خوشبختانه هم اکنون موج تولید و کارآفرینی در استان شروع شده که ضروری است متناسب با این روحیه کارآفرینی تسهیلات بیشتری نیز به استان اختصاص پیدا کند.
غفوری در ادامه با اشاره به ظرفیت و توان بالای استان در تولیدات بخش های مختلف اظهار داشت: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته استان قادر است که 10 از تولیدات مواد غذایی کشور را تامین کنند، بنابراین تلاشها برای حل مشکلات و رساندن استان به جایگاه اصلی و ویژه خود باید بیش از پیش افزایش پیدا کند.
استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: امسال از لحاظ تخصیص اعتبارات سدها و آبی کردن اراضی کشاورزی تحول عظیمی صورت گرفته به طوریکه اعتبارات امسال این بخش به 200 میلیارد تومان افزایش پیدا کرده و از این رو امسال عملیات اجرایی چندین سد شروع و چندین سد نیز آبگیری خواهند شد که تمامی این اقدامات ضمن اینکه منجر به تحول در بخش کشاورزی استان خواهند شد نقش ویژه ای در اشتغالزایی نیز ایفا خواهند کرد.
در ادامه جلسه عبدالعلی یوسفی مدیرکل کار و امور اجتماعی استان کرمانشاه نیز گفت: از آغاز طرح اعطا تسهیلات به بنگاه های زودبازده و کارآفرین تاکنون هزارو 331 میلیارد تومان تسهیلات به استان اختصاص یافته که تا امروز هزار و 73 میلیارد تومان طرح به بانکها معرفی کرده ایم، 991 میلیارد تومان طرح تصویب شده، 898 میلیارد تومان طرح به انعقاد قرارداد رسیده و 793 میلیارد تومان تسهیلات نیز به این طرحها پرداخت شده است.
وی با اشاره به اختلاف 105 میلیارد تومانی بین طرحهای به انعقاد قرار داد رسیده و مبلغ تسهیلات پرداختی، از بانکها خواست بر اساس ابلاغ بانک مرکزی نسبت به پرداخت این میزان تسهیلات اقدام کنند.
یوسفی همچنین به نتایج اولیه طرح تمام شماری بنگاه های زودبازده اشاره کرد و گفت: بر اساس اعلام وزارت کار، انحراف استان در عملکرد بنگاه های زودبازده 5.92 درصد است که کمتر از یک درصد آن مربوط به طرح های نامشخص و اظهار نشده است.
مدیرکل کار و امور اجتماعی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: اگر می خواهیم مشکل بیکاری را رفع کنیم باید از بنگاه های زودبازه و کارآفرین حمایت کرد.
نظر شما