محمد ناصر شیرمحمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از 167 هزار ساعت آموزش در راستای ارتقاء مهارت کارگران ساختمانی در استان کردستان اجرا شده است.
وی ادامه داد: صنعت ساختمان امروزه نیازمند دانش فنی و نیروهای متخصص است و هم اکنون این صنعت یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی کشور به شمار می رود که تأثیر فراوانی بر سایر فعالیتهای اقتصادی دارد و در راستای این مهم سازمان فنی و حرفه ای برای ارتقاء مهارتهای کارگران ساختمانی در جهت افزایش بهره وری و همچنین استفاده از شیوه های نوین ساخت و ساز اقدام به برگزاری آموزش های در سراسر کشور کرده است.
سرپرست معاونت آموزش و برنامهریزی فنی و حرفهای استان کردستان خاطرنشان کرد: تربیت و تأمین نیروی انسانی ماهر مورد نیاز صنعت ساختمان، اعتلای صنعت ساختمان به منظور بهبود کیفیت ساخت و ساز در کشور و حفظ سرمایه گذاری های صورت گرفته، ایجاد و راهاندازی بانک اطلاعات نیروی کار صنعت ساختمان، افزایش کمی و کیفی خدمات بهبود و بهرهوری کار و کاهش حوادث ناشی از کار مهمترین اهداف اجرای این طرح به شمار می روند.
شیرمحمدی گفت: طرح آموزش کارگران صنعت ساختمان در سه مرحله شناسایی، آزمون و آموزش اجرا می شود که ابتدا با شناسایی افراد و سپس برگزاری آزمون وضعیت مهارت آنها مشخص و در ادامه دوره های آموزشی بر اساس توانمندی های مختلف کارگران ساختمانی برگزار می گردد.
وی یادآور شد: از ابتدای سال جاری تا کنون شش هزار و 100 نفر شناسایی ، هشت هزار و 400 نفر– رشته آزمون و جمعاً 167 هزار 400 نفر ساعت آموزش کارگران صنعت ساختمان در استان کردستان اجرا شده است.
سرپرست معاونت آموزش و برنامهریزی فنی و حرفهای استان کردستان در پایان گفت: نداشتن مهارت لازم و کافی برای انجام وظایف موجب عدم رضایت از شغل خواهد شد به عبارتی شاغلین هر چه توانایی بیشتر و بهتری برای انجام کار داشته باشند و بتوانند به نحو مطلوبتری انجام وظیفه نمایند از خود و نتیجه کار خود راضی تر خواهند بود.
نظر شما