به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام آنلاین، هسنیل هسیم مدیر منطقه ای گروه رومه زکات اظهار داشت: با کنسرو کردن این گوشت را می توان دست کم به مدت سه سال نگهداشت تا بتوان آن را به مناطق دور افتاده به ویژه مناطقی که دچار فجایع طبیعی در کشور می شوند ارسال کرد.
این گروه یک سازمان خیریه اسلامی است که گوشت را کنسرو کرده و آن را تحت عنوان قربانی میان نیازمندان چهارمین کشور پرجمعیت جهان و پرجمعیت ترین کشور اسلامی توزیع کنند.
این گروه خیریه با یک شرکت بسته بندی همکاری می کند تا بتواند گوشت 11 هزار بزغاله و پانصد گاو را که در عید قربان ذبح شده بسته بندی کند.
سیپتو سانتوسا مدیر این کمپانی بسته بندی گفت: ما گوشت را دریافت می کنیم، آن را قطعه قطعه کرده و استخوانها و گوشتهای آن را جدا می کنیم.
وی گفت: فرآیند کنسرو کردن گوشت قربانی پس از ذبح گوشت گاو یا بز سه هفته به طور می انجامد و تمام کارها پس از نماز عید قربان آغاز می شود و برای این بسته بندی از دستگاه ها و تجهیزات مدرن استفاده می کنیم تا فرآیند نگاهداری و بهداشت آن حفظ شود.
براساس اظهارات هسنیل از سازمان خیریه اسلامی رومه زکات بیش از 50 درصد از گوشتهای کنسروی میان دریافت کنندگان عادی توزیع شده است، 20 درصد برای قربانیان حوادث و فجایع، 15 درصد برای انبار و مابقی آن میان اعضا توزیع می شود.
اندونزی پنجمین کشور بزرگی است که جمعیت آن حدود 235 میلیون است . مسلمانان این کشور 1/86 درصد جمعیت آن را تشکیل داده اند.
سیپتو سانتوسا اظهار داشت که کنسرو کردن گوش قربانی در اندونزی تلاش تازه ای است و بیشتر علما پس از مشاهده مزایای این اقدام آن را مورد تأیید قرار داده و حتی عده ای آن را ایده ای هوشمندانه دانسته اند.
نظر شما