۱۰ آذر ۱۳۸۸، ۱۸:۴۹

موافقت با راه اندازی پژوهشکده شمالغرب رویان در تبریز

موافقت با راه اندازی پژوهشکده شمالغرب رویان در تبریز

تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس جهاد دانشگاهی واحد آذربایجان شرقی از احداث قریب الوقوع پژوهشکده شمالغرب رویان جهاد دانشگاهی در تبریز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر از تبریز، دکتر نجف قراچورلو با اشاره به همکاری مسئولان ارشد استانی و نمایندگان مجلس در توافق برای احداث پژوهشکده رویان در تبریز، اظهار داشت: طی نشستی که با مسئولان استانی در محل استانداری آذربایجان شرقی صورت گرفت، توافق احداث این پژوهشکده در تبریز صورت گرفت.

وی ادامه داد: در این نشست مقرر شد زمینی به مساحت دو هزار و 500متر مربع با کاربری بهداشتی درمانی در یکی از نقاط شهر تبریز برای احداث این پژوهشکده در اختیار جهاد دانشگاهی قرار گیرد.

رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی با بیان اینکه در این نشست اختصاص 10 میلیارد ریال اعتبار جهت کمک به احداث این پژوهشکده اختصاص یافت، افزود: پنج میلیارد ریال از محل ردیف پیش بینی نشده قانون بودجه سالجاری و پنج میلیارد ریال از محل منابع استانی طی سالهای 1388 و 1389 برای هزینه در زمین مذکور در اختیار این پژوهشکده قرار می گیرد.

قراچورلو با بیان اینکه احداث این پژوهشکده 35 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد، عنوان داشت: مابقی این مبلغ نیز از محل کمک های دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی و در آمدهای واحد آذربایجان شرقی و سایر منابع تامین خواهد شد.

وی عنوان کرد: تمامی زمینه های لازم برای راه اندازی این مرکز علمی تحقیقاتی در آذربایجان شرقی از سوی جهاد دانشگاهی فراهم شده است و تمام زیرساخت ها برای ایجاد آن آماده می باشد.

قراچورلو اعلام کرد: بیش از 30 نفر اعضای هیئت علمی دانشگاه های و نیروهای متخصص مرتبط با فعالیت رویان، با ارائه رزومه های خیلی قوی جهت همکاری با این پژوهشکده اعلام آمادگی کرده اند.

وی با اشاره به اهمیت احداث پژوهشکده شمالغرب رویان در تبریز گفت: توسعه پایگاه رویان در استان توسعه هم جانبه استان از نظر اقتصادی، علمی، طبی و گردشگری را در پی خواهد داشت.

قراچورلو ادامه داد: با راه اندازی این پژوهشکده علاوه برتوسعه توریسم درمانی در منطقه،‌رشته های تحصیلی جدید و بین رشته ای در مراکز دانشگاهی استان قابل برنامه ریزی و توسعه می باشد.

رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: در راه‌اندازی این پژوهشکده اولویت‌ها منطقه‌ای بوده و از متخصصین بومی برای تامین نیروهای لازم در این پژوهشکده برای برطرف کردن نیازها و همچنین اولویت‌های استان و منطقه ‌استفاده خواهد شد.

قراچورلو به نتیجه تحقیقات شماری از دانشمندان سایر کشورها در زمینه بهداشت و تنظیم خانواده اشاره و خاطر نشان کرد: بنابر نتیجه این تحقیقات، 15 درصد از زوجین تبریز با مشکل ناباروری مواجه هستند که با ایجاد پژوهشکده رویان در جهادددانشگاهی آذربایجان شرقی بخش اعظمی از این مشکلات در خود منطقه قابل حل است.

قراچورلو با تاکید بر پرهیز از موازی کاری شعبه شمالغرب پژوهشکده رویان با دیگر شعب پژوهشکده رویان در کشور ، تشریح کرد: برنامه ریزی های مدونی جهت تعیین زمینه های این پژوهشکده انجام شده و برای گسترش فعالیت های این پژوهشکده اهدافی را طراحی کرده ایم که بتوانیم در عرض دیگر شعب رویان قرار گیریم به طوری که هریک از پایگاه ها بتوانند مکمل یکدیگر بوده و هدف غایی پژوهشگاه را پوشش دهند.

رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی با اشاره به پتانسیل علمی بالای استان در زمینه ژئو تکنولوژی گفت: با استفاده از تجربیات رویان در سایر استان ها، می توان برای رشد و تعالی شعبه این پژوهشکده در استان ، گام های اساسی برداشت.

کد خبر 993227

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha