به گزارش خبرنگار مهر، شماری از طلاب و روحانیان مازندران در نامه ای که یک نسخه از آن در اختیار دفتر نمایندگی خبرگزاری مهر در مازندران قرار گرفته از آیت الله مقتدایی، رئیس و اعضای شورای عالی حوزههای علمیه خواستار راه اندازی نمایندگی مرکز مدیریت در مرکز استان (ساری) شدند.
در بخشی از این نامه آمده است: نظر به اهداف عالیه اسلام عزیز از تأسیس حکومت و جایگاه خاص علماء و فقهای روشن ضمیر عصر غیبت امام عصر(عج) در تبیین و اجرای احکام الهی که با الطاف ربانی و ادعیه امامان معصوم (ع) و پایمردی امام راحل وامت شهید پرور، نظام مقدس جمهوری اسلامی بر مبنای نظریه مترقیانه ولایت مطلقه فقیه و چارچوبه های فقه پویایی جعفری تأسیس و تاکنون برای تثبیت و استمرار آن توانسته گردنه های خطرناکی که دشمنان عقیدتی و سیاسی، همچنین منافقیه و منحرفین بی بصیرت داخلی با انواع ابزارهای تبلیغی و تخریبی ایجاد کرده اند را با صرف هزنه های مادی و معنوی ارزشمندی سرفرزانه پشت سر می نهد که در سی و یکمین بهار مدیریتی خویش با افراشته نگاه داشتن مشعل عاشورا و انتظار چشم به افق های روشن ببندد.
نظر به کارآمدی بیشتر حوزه ها در چارچوب رسالت بزرگ انقلاب اسلامی وجهان شمولی مکتب حنیف ومذهب شریف، شورای مدیریت حوزه علمیه قم تصمیم به ایجاد شعبات مستقل در مراکز استان ها گرفته که قطعاً گامی مؤثر و حرکتی مبارک است.
درخصوص استقرار این شعبه در مرکز استان مازندران و شهرستان عالم پرور و کهن ساری به دلیل عدم جریان آزاد اطلاعات گویا تردیدهایی در این خصوص ایجاد شده و شایعات پیرامون آن موجبات نگرانی کثیری از آقایان روحانی را درمازندران فراهم نموده است.
طلاب و روحانیان استان در ادامه این نامه آورده اند: در این راستا نظر حضرات آقایان شورای مدیریت و شخص جنابعالی را که به درایت، تدبیر و دوراندیشی اشتهار دارید در خصوص جایگاه ویژه و بی بدیل ساری از نظر علمی اجتماعی و اداری جلب می کنیم.
* ساری از گذشته های دور تاکنون دالعلماء بوده و وارستگی از فحول علمای امامیه از ابن شهرآشوب ها و شیخ طبرسی های ساروی در این شهر نشونما یافته و بر غنای فقه امامیه افزوده اند.
* حضور وحدت بخش عالم زمان شناس و فقیه پارسا آیت الله طبرسی، نماینده مقام معظم رهبری و عضو مجلس خبرگان رهبری در مازندران در ساری
* حضور علمای برجسته و صاحب نامی چون آیت الله نظری در ساری
* حور بالنده صدها تن از طلاب و فضلاب علوم دینی در مرکز استان و حلقه های درسی متعدد و تدریس سطوح بالا حوزه از دیرباز تاکنون
* وجود صدها تن از طلاب و فضلای ساروی در حوزه های قم، مشهد و شهرهای دیگر
* سابقه کهن وپربار حوزوی و فعالیت چهار حوزه با سابقه (حاج مصطفی خان، حاج رضا خان، سلیمان خان وامامیه)
* فعالیت حوزه علمیه سفیران هدایت با حدود صد طلبه در ساری
* فعالیت حوزه علمیه خواهران الزهرا با بیش از صد طلبه با اشراف آیت الله طبرسی
* ساختمان در حال اتمام بزرگترین و مجهزترین حوزه علمیه استان مازندران با ظرفیت تقریبی 600 طلبه تحت اشراف آیت الله طبرسی
وجود مراکز تابعه حوزوی در ساری
* مرکز خدمات حوزه های علمیه مازندران
* بنیاد مهدویت
* مرکز مدیریت منطقه پنج حوزه علمیه خواهران کشور
* ساری از دیرباز تاکنون مرکزیت سیاسی و اداری بوده و وجود اغلب ادارات کل و سازمان های مختلف استانی در ساری که طبعاً شورای مدیریت با این سازمان در ارتباط خواهد بود.
در پایان ضمن تبریک مجدد دهه مبارکه غدیر داوم توفیقات خدمتگزاران به ساحت مکتب و مذهب، خاصه اعضای محترم شورای مدیریت حوزه علمیه قم را از خداوند منان مسئلت می نماییم.
نظر شما