محمد احمدی پور در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این کتابخانه با مساحت 120 متر مربع و بیش از سه هزار نسخه کتاب اولین کتابخانه ای است که در جهت ارتقاء مطالعه مفید، آماده خدمات دهی به بانوان علاقمند است.
وی در ادامه به امضاء تفاهمنامه 200 کتابخانه روستایی با همکاری معاونت امور عمرانی استــانداری و اداره کل کتابخانه های عمومی استان اشاره کرد و اظهار داشت: مطابق این تفاهمنامه 200 کتابخانه روستایی در روستاهای واجد شرایط استان ایجاد خواهند شد که اداره کل کتابخانه های عمومی استان در جهت تهیه و تأمین کتب و مجلات مورد نیاز کتابخانه های روستایی، آموزش نیروی مورد نیاز و نظارت بر حسن اجرای قوانین کار کتابخانه های روستایی اقدام می کند.
مدیرکل کتابخانه های گیلان همچنین درخصوص به روز کردن امکانات کتابخانه ها و پیوستن به جامعه نوین اطلاع رسانی افزود: برای به روزکردن کتابخانه های عمومی گیلان اجرای سه برنامه از قبیل راه اندازی نرم افزار مدیریت کتابخانه ها، نرم افزار نمایه نشریات و اینترنت در استان گیلان در دستور کار است.
وی با اعلام اینکه هم اکنون تمامی کتابخانه های استان گیلان به نرم افزار مدیریت کتابخانه مجهز هستند، ادامه داد: نرم افزار مدیریت کتابخانه و کتابداری، نرم افزاری قوی و کارآمد جهت اداره امور انواع کتابخانه های بزرگ، کوچک، کتابخانه های مدارس و دانشگاه هاست.
احمدی پور همچنین گفت: در حال حاضر 32 کتابخانه عمومی گیلان مجهز به نرم افزار نمایه نشریات است و این نرم افزار در وضعیت فعلی 650 هزار مقاله دارد.
وی در ادامه استفاده از اینترنت در کتابخانه های استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر22 کتابخانه استان گیلان به رغم داشتن مشکل اعتبار در تامین سخت افزاری به شبکه اینترنت متصل شده اند.
این مسئول با بیان اینکه نیاز سخت افزاری کتابخانه های گیلان از سوی استاندار گیلان تامین می شود، یادآور شد: با تامین امکانات سخت افزاری تا پایان سال جاری 75 درصد کتابخانه های استان با توجه با امکانات مخابراتی به شبکه اینترنت متصل می شوند.
نظر شما