به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام آنلاین، اسامه عبدالحمید از سیاستمداران مسلمان دانمارک گفت: تشکیل این حزب گام مثبتی برای مسلمانان دانمارک است اما ما باید ابتدا از برنامههای این حزب مطلع شویم و بعد درباره موضع آن اظهار نظر کنیم.
وزیر کشور و وزیر امور جتماعی متعهد شدهاند که اجازه تشکیل یک حزب اسلامی در دانمارک را صادر کنند.
راس آنبسا بنیانگذار حزب مسلمانان دانمارک گفت: جامعه سوئیس با این ویژگی شناخته می شود که مسلمان آن جزئی از گروههای رأی دهنده نیستند، بلکه به عنوان یک گروه جدا محسوب میشوند، بنابراین میتوان این گروه جدا را با یک ابتکار عمل مثبت فعالتر کرد.
آنبسا اظهار داشت که این حزب جدید نماینده مسلمانان دانمارک و گروههای آسیب پذیری چون بیخانمانها، معلولان، جوانان و سالخوردگان خواهد بود. باید به شناسایی این گونه افراد بپردازیم که در وخیمترین شرایط هستند و باید با ابزارهای جدی و مؤثر مشکلات آنها را حل کنیم.
این حزب جدید باید 20 هزار امضا داشته باشد تا بتواند در عرصه انتخابات به رقابت بپردازد.
بنیانگذار حزب مسلمانان اسلامی در میان اهداف این حزب به تبیین مواضع در رابطه با اجزاب دولتی چون حزب مردم دانمارک به عنوان یک حزب ضد اسلامی اشاره کرد و گفت: از اعضای حزب مخالف میخواهیم برای تأکید بر تمایز میان خود و احزاب دولتی تبلیغات بیشتری انجام دهند چرا که شاید مردم نتوانند این تمایز را تشخیص دهند.
اقلیت مسلمان دانمارک حدود 250 هزار نفر تخمین زده میشوند که در میان جمعیت 4/5 میلیون نفری کشور زندگی می کنند؛ اسلام نیز پس از مسیحیت لوتری دومین دین بزرگ این کشور است.
عبدالوحید پیدرسن از ائمه جمعه دانمارک گفت: اجازه تشکیل یک حزب اسلامی نوعی حس خوشبینی منتقل می کند، اما باور این که این حزب در پارلمان با قدرت ظاهر می شود اندکی دشوار است.
این امام دانمارکی با اشاره به چهار نماینده مسلمان دانمارک در پارلمان، نسبت به این که مسلمانان هیچ مرجعی ندارند که به نمایندگی از آنها در پارلمان صحبت کند ابراز تأسف کرد و گفت: ما نمایندگان مسلمانی در پارلمان داریم که تنها به تعلقات حزبی خود توجه می کنند، اما این حزب می تواند در نمایندگی مسلمانان موفق عمل کند.
این درحالی است که برخی از مسلمانان هنوز هم نسبت به عملکرد این حزب اسلامی تردید دارند.
نظر شما