علی حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج حقوق شهروندی را از موضوعات مهم و اساسی در سطح جامعه اسلامی دانست و اظهار داشت: رعایت و ضوابط تکریم از مددجویان و خانواده های آنان از ویژگیهای خاص ومنحصر بفردی است که مصادیق و موارد مورد نظر آن در دستورالعمل ابلاغی از سوی مراجع عالی طبق شرح وظایف در نظر گرفته شده برای مسئولان و متولیان این امر در سطح زندانها نیاز به تشریح و تبیین دقیق مطابق با شرایط خاص دارد.
وی ضمن اجرای بندهای دستورالعمل یاد شده حقوق شهروندی مطابق با سیاستهای قوه قضایئه مبنی بر تبیین حقوق مددجویان، خانواده ها و ارباب رجوع افزود: حقوق شهروندی واحدی است که همسو با سایر دفاتراداری در اجرای دستورالعملهای ابلاغی همراه با کلیه واحدهای عمرانی، فرهنگی، قضایی و بهداشتی فعالیت می کند.
این مسئول در خصوص استقرار دفاتر حقوق شهروندی و نحوه ارائه خدمات از ابتدای سال جاری تاکنون خاطرنشان کرد: دفتر حقوق شهروندی در واحدهای مددکاری اندرزگاه ها و سالن اطلاعات خارج ندامتگاه مستقر شده و کلیه مددکاران بعنوان نمایندگان این امر در حال ارائه خدمات هستند.
حسینی بیان داشت: مددکاران در سه محور به بررسی مشکلات به تعداد چهار هزار و 544 مورد در قالب مصاحبه و مشاوره، اقدامات مددکاری به تعداد سه هزار و 922 با عناوین پیگیری وضعیت قضایی، عفو و آزادی مشروط از مراجع، تعامل با مسئولین و مددکاران زندانها، اخذ رضایت شاکی و اقدامات حمایتی و رفاهی به تعداد چهار هزار و 222 مورد در قالب انتقال، مرخصی، ملاقات و معرفی به مراکز مراقبت بعد از خروج، انجمن حمایت، ستاد دیه، بهزیستی و.... به مددجویان می باشند.
مدیر ندامتگاه قزلحصار در مورد پاسخ به سؤالات خانواده مددجویان که در روزهای ملاقات مردمی مطرح و پیرو تقاضای کتبی آنان عنوان کرد: اولویت بندی تقاضاهای آنها بیانگر آن است که بخش عمده درخواست خانواده ها و مددجویان مربوط به امور قضایی، عفو، انتقال و یا مرخصی است و این مسئله از طریق مسئولان امور مربوطه و در قالب قواعد و ضوابط جاری مورد پیگیری قرار می گیرد و سایر تقاضاها به ترتیب اولویت از قبیل ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به مددجویان فاقد امکانات مالی از طریق واحدهای بهداری و مددکاری در حد امکان تأمین می شود.
نظر شما