۲۰ آذر ۱۳۸۸، ۱۰:۰۱

حرکت در مسیر نواندیشی دینی به تعامل حوزه و دانشگاه نیازمند است

حرکت در مسیر نواندیشی دینی به تعامل حوزه و دانشگاه نیازمند است

معاون پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه حرکت در مسیر نواندیشی دینی به دلیل حساسیتهای خاص خود نیازمند تعامل نزدیک و ساختارمند بین حوزه و دانشگاه است گفت: نواندیشی دینی با درک ضرورت و دغدغه‌‌ دین و سنت سعی می‌کند بین دو دنیا پیوند مقبولی بوجود ‌آورد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام حبیب محمد‌نژاد در نشست خبری دومین همایش نواندیشی دینی با اشاره به این که این همایش روز سه‌شنبه 24 آذرماه در دانشکده شهید بهشتی تهران برگزار خواهد شد گفت: این همایش برای دومین سال متوالی با همکاری معاونت پژوهشی نهاد نمایندگی در دانشگاه شهید بهشتی تهران برپا خواهد شد.

وی افزود: از آنجایی که جهان همواره در حال تحول است، به طبع این تحولات شاهد جابجایی نقش‌ها، وظایف و کارکردها هستیم لذا لازم است تا یک نواندیشی دینی به عنوان ضرورتی غیرقابل چشم‌پوشی در جامعه اتفاق بیفتد.

معاون پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با بیان این‌ که در همه ادیان الهی به ویژه در دین اسلام بر نواندیشی دینی تأکید شده است، اضافه کرد: البته به دلایل تاریخی و شرایط خاص جامعه ایران در سده اخیر به نظر می‌رسد حرکت در جاده نواندیشی حرکت در مسیری است که در دو طرف آن پرتگاه وجود دارد.

وی افزود: همایش نواندیشی دینی برای خود این رسالت را قائل است که بتواند مسیری روشن برای جامعه روشنفکر و متفکر ایرانی-اسلامی و به خصوص دانشگاهیان ارائه دهد تا در این مسیر از هرگونه بدعت، کفر، التقاط و تحجر مصون بمانیم.

حجت الاسلام محمدنژاد گفت: در تاریخ معاصر شاهد افرادی بودیم که عنوان روشنفکری را یدک می کشیدند اما چهره‌های دینی داشتند. این افراد در دل هیچ اعتقادی به کارآمدی دین در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی جامعه نداشته و همواره بر جدایی دین از سیاست اصرار دارند.

کد خبر 997969

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha