به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مرضیه وحید دستجردی در پاسخ به خبرنگار مهر در خصوص تولید داروهای گیاهی به صورت بومی در ایران خاطرنشان کرد: مراکز تحقیقاتی داروهای گیاهی، مراکز طب سنتی و داروسازی گیاهی که در دانشگاههای علوم پزشکی حضور دارند، زمینه سرمایه گذاری مناسبی برای این کار هستند.
وی اضافه کرد: اکنون پژوهشهایی هم در این زمینه انجام شده و با توجه به اینکه صنایع دارویی نیز منبع خوبی برای سرمایه گذاری در زمینه تحقیق و پژوهش در این امر هستند می توانند در این حوزه فعالیت کنند.
وزیر بهداشت یادآور شد: این صنایع دارویی و شرکتهای داروسازی هستند که باید این داروها را تهیه کنند و منافع آن نیز به آنها اختصاص می یابد. به همین منظور این شرکتها باید در حوزه تولید داروهای گیاهی سرمایه گذاری کنند و اعتباری را به این منظور به تحقیقات در این حوزه اختصاص دهند.
وی اظهار داشت: وزارت بهداشت نیز از تحقیقات در این حوزه استقبال می کند تا هرچه بیشتر داروهای گیاهی در این زمینه تولید شود.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت نیز گفت: تبدیل دانش به ثروت یکی از توقعات به حق از حوزه علوم پزشکی است و ما با اجرای طرح خودکفایی ملی در فرآورده های دارویی از مراکز رشد خواستهایم که در یک برنامه زمانی مشخص کلیه داروهای وارداتی را در کشور تولید کند.
دکتر مصطفی قانعی افزود: مراکز رشد در حوزه علوم پزشکی ماموریت دارند که دانش را به ارزش افزوده بدل کنند از این رو ما لیست داروهای وارداتی را در سایت خود قرار دادهایم و از مراکز رشد خواستهایم تا این داروها را در یک دوره زمانی تولید کنند تا وابستگی ما به خارج از کشور قطع شود.
نظر شما