۲۱ آذر ۱۳۸۸، ۱۲:۵۷

نسبت به سال گذشته؛

بستری بیماران در استان زنجان 4.3 درصد رشد داشته است

بستری بیماران در استان زنجان 4.3 درصد رشد داشته است

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی استان زنجان گفت: در شش ماهه اول سال جاری، 11 هزار و 800 بیمار بستری داشته ایم که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 4.3 درصد رشد داشته است.

علی محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان افزود: همچنین تعداد مراجعان سرپایی در شش ماهه اول سال جاری به بیمارستان تأمین اجتماعی استان، 320 هزار نفر بوده است که در این زمینه نسبت به مدت مشابه سال گذشته با کاهش سه درصدی روبرو هستیم.

وی ادامه داد: بیمارستان امام حسین (ع) زنجان، اولین واحد درمان سرپایی در مراکز درمان تامین اجتماعی کل کشور است.

وی همچنین در ادامه در خصوص برنامه ریزیهای این سازمان برای را ه اندازی بخش قلب بیمارستان امام حسین (ع) افزود: جذب نیروهای متخصص بر عهده وزارت بهداشت و درمان و تقسیم این نیروها بر عهده سازمان تامین اجتماعی است و با تعاملات صورت گرفته با سازمانهای ذیربط امید می رود، بخش قلب بیمارستان امام حسین (ع) راه اندازی شود.

مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی استان زنجان در ادامه گفت: عملیات احداث درمانگاه تخصصی بیمارستان امام حسین (ع) با مساحت هشت هزار و 600 مترمربع و با زیربنایی بالغ بر چهار هزار و 200 مترمربع در اوایل سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

محمدی افزود: عملیات اجرایی این درمانگاه با اعتباری بیش از دو میلیارد و 100 میلیون تومان از سال گذشته آغاز شده است.

وی با بیان این مطلب که در حال حاضر با زمان بندی تعیین شده برای این پروژه فاصله چندانی نداریم، افزود: کلیه واحدهای سرپایی بیمارستان امام حسین (ع) به این درمانگاه انتقال خواهند یافت به طوری که بخشهای درمانی، آزمایشگاه، بخش رادیولوژی سی تی اسکن و بخش های پشتیبانی در این واحد جدید مستقر می شوند.

محمدی افزود: جهت رفاه حال بیماران و نیازی که احساس می شد و با توجه به پیشرفت روزافزون علم پزشکی و ورود داروهای جدید به بازار، 164 قلم داروی جدید تحت پوشش این سازمان قرار گرفته است که شامل انواع داروهای معمولی و بیماریهای خاص می شود

مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی استان زنجان ادامه داد: نبود دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان تأمین اجتماعی یکی از مشکلات بیماران به شمار می رفت که خوشبختانه با اخذ مجوز خرید این دستگاه، این مشکل نیز در آینده نزدیک مرتفع می شود.

محمدی با بیان اینکه با اجرای طرح تکریم سالمندان بالای 60 سال، مشکلات این قشر تا حدود زیادی حل شده است، افزود: در شش ماهه اول سال جاری، 20 هزار و 600 ارباب رجوع در مراجعه به مراکز درمانی، بدون نوبت ویزیت شدند که در این زمینه نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد 25 درصدی مواجه بوده ایم.

وی گفت: به دلیل کم بودن متقاضیان برای ویزیت در منزل در بین بیمه شدگان شهر زنجان، اجرای طرح ویزیت در منزل متوقف شد.

محمدی افزود: باید تعداد متقاضیان برای اجرای این طرح به 200 نفر می رسید، اما متأسفانه تنها 50 نفر از این طرح استقبال نمودند.

وی به اجرای طرح مطبهای معین در شهرستانهای صائین قلعه و قیدار اشاره کرد و افزود: با اجرای این طرح در شهرستان صائین قلعه، تاکنون حدود 9 هزار و 600 نفر ویزیت شده اند که در این زمینه سازمان تأمین اجتماعی 14 میلیون تومان هزینه کرده است.

مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی استان زنجان با اشاره به اینکه میزان ویزیتی که افراد در مراجعه به مراکز تحت پوشش تامین اجتماعی پرداخت می نمایند، تنها 10 درصد تعرفه دولتی است، یادآور شد: در شهرستان قیدار چهار هزار و 500 نفر در مدت 9 ماهه سال جاری ویزیت شدند.

محمدی با تأکید بر اینکه با رعایت سیستم ارجاع توسط بیمه شدگان تأمین اجتماعی، مشکلات آنان در مراکز درمانی حل شدنی است، ادامه داد: رعایت سیستم ارجاع توسط افراد، باعث صرفه جویی در هزینه ها از جمله رفت و آمد، وقت و درمان خواهد شد.

مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی استان زنجان گفت: در مراکز درمانی استان زنجان، بدون در نظر گرفتن عملهای سزارین های با میل شخصی، چهار درصد کاهش انجام عمل سزارین داشته ایم که این میزان درصد قابل توجهی است.

محمدی افزود: در حال حاضر انجام عمل سزارین در استان حدود 30 درصد است، این در حالیست که متوسط کشوری در این زمینه 28 درصد است.

کد خبر 998314

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha