به گزارش خبرنگار مهر در بجنورد، رضا شاهین فر ظهر شنبه در جلسه مشترک با فرماندار شیروان با اشاره به آغاز به کار نخستین مرکز رشد واحدهای فناور خراسان شمالی، افزود: تاکنون تولید انبوه نخستین طرح ابتکاری تحت حمایت این مرکز با عنوان پدال دیجیتال در شهرستان شیروان آغاز شده است.
وی تولید انبوه پدال دیجیتال را دستاوردی بزرگ از تولید با حداقل امکانات و سرمایه خواند و افزود: این مرکز شرایط ویژهای را برای حمایت از صاحبان طرحها و ایدههای برتر فراهم کرده است.
وی هدف اصلی جهاد دانشگاهی را خدمت به استان و کشور ذکر کرد و افزود: توسعه فعالیتهای جهاد دانشگاهی و گسترش بیش از پیش آنها در شهرستانهای استان از برنامههای این نهاد است.
رئیس مرکز رشد واحدهای فناور خراسان شمالی تصریح کرد: این مجموعه همواره بدون هیچ گرایشی برای تحقق اهداف عالیه نظام تلاش کرده و تاکنون خدمات چشمگیری به کشور ارائه داده است.
رضا شاهینفر با اشاره به برنامههای حوزههای مختلف این مجموعه افزود: جهاد دانشگاهی در خراسان شمالی از سال 83 آغاز به کار کرد که مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت، مرکز علمی کاربردی، مرکز رشد واحدهای فناور، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)، خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، بخش پژوهش و بخش فرهنگی از حوزههای فعال این مجموعه در استان به شمار میروند.
وی ادامه داد: این مرکز از زمان آغاز فعالیت در استان، در حوزههای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دیگر حوزهها به اقشار مختلف جامعه خدمات تخصصی و عمومی ارائه داده و توانسته بسیاری از نیازهای استان به دیگر استانها را رفع کند.
شاهینفر گفت: اکنون در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی حدود 800 دانشجو در رشتههای کاربردی مورد نیاز استان مشغول به تحصیل هستند که 80 درصد آنان بومی هستند.
وی بیان داشت: مراکز آموزش تخصصی کوتاه مدت این نهاد نیز با برگزاری دورههای آموزشی آزاد و دورههای کارکنان دولت از مهاجرت هماستانی ها به سایر استانها، جلوگیری کرده و حتی گاه نیاز استانهای مجاور در این زمینه را نیز رفع میکند.
فرماندار شیروان نیز در این جلسه گفت: خدمات جهاد دانشگاهی در زمینه علمآموزی و ارائه مهارتهای اشتغال به اقشار مختلف جامعه ارزنده است.
غلامرضا فیض اظهار داشت: بسیاری از دانشجویانی که از دانشگاهها و موسسات آموزش عالی فارغالتحصیل میشوند از مهارتهای لازم برای اشتغال برخوردار نیستد اما در این نهاد زمینههای علمآموزی و مهارتآموزی دانشجویان در زمینه کسب و کار فراهم است.
وی ادامه داد: ارائه سرفصلهای درسی کارآفرینی و مشاورههای ضمن تحصیل، به دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در ایجاد اشتغال برای آنان و کم کردن مشکل بیکاری در جامعه موثر است.
فیض با اشاره به برنامههای مرکز رشد واحدهای فناور خراسان شمالی اظهار داشت: نخبگان و مبتکرانی در این مرکز گردهم آمدهاند که حمایت از طرحها و ایدههای آنان علاوه بر اشتغالزایی، دستاوردهای بزرگی نیز برای جامعه به ارمغان خواهد آورد.
فرماندار شیروان گفت: در مجموعه جهاد دانشگاهی خراسان شمالی به رغم کمبود امکانات و نیرو، کارهای بزرگی انجام شده و کادر آن با همکاری نیروهای مخلص جهادی با هزینههای کم، بسیار موفق عمل کردهاند.
وی با ابراز خرسندی از فعالیتهای جهاددانشگاهی واحد خراسان شمالی برای حمایت و پشتیبانی از این نهاد و بهره گیری از برنامههای آن در شهرستان شیروان اعلام آمادگی کرد.
نظر شما