۲۲ آذر ۱۳۸۸، ۱۶:۱۱

ملکی راد:

اصلاح شبکه توزیع شیر در لرستان ضروری است

اصلاح شبکه توزیع شیر در لرستان ضروری است

خرم آباد - خبرگزاری مهر: سرپرست معاونت برنامه ریزی استانداری لرستان و مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری لرستان بر ضرورت اصلاح شبکه توزیع شیر در این استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، محمدرضا ملکی راد ظهر یکشنبه در جلسه کمیته شیر استان در محل استانداری لرستان اظهار داشت: برای راحت تر شدن دسترسی مردم به شیر باید تعداد واحدهای توزیع شیر در سطح استان افزایش یابد.

وی با بیان اینکه در بعضی از مناطق شهرهای استان شاهد صفهای طولانی شیر هستیم، خاطرنشان کرد: شبکه توزیع شیر در استان باید افزایش و گسترش پیدا کند.

سرپرست معاونت برنامه ریزی استانداری لرستان و مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری لرستان با تاکید بر گسترش شبکه توزیع شیر در مناطق محروم استان بیان داشت: با همکاری فرمانداران شهرستانها و بازرگانی از مناطقی که میزان استقبال از شیر یارانه ای کمتر است توزیع شبکه ای شیر باید به مناطقی که استقبال و نیاز بیشتر وجود دارد، هدایت شود.

ملکی راد با بیان اینکه خوشبختانه سهمیه شیر یارانه ای و مدارس در استان افزایش یافته است، عنوان کرد: سال گذشته میزان سهمیه شیر استان 63 تن بوده است که در سال جاری این میزان به 154 تن رسیده است.

وی همچنین با اشاره به افزایش واحدهای تامین کننده شیر یارانه ای در استان خاطرنشان کرد: برای افزایش این واحدها در استان از بعد کیفیت و سلامت باید مجوزهای لازم از سازمانهای استاندارد، بهداشت و معاونت غذا و دارو و از بعد مدیریتی نیز باید از صنایع بازرگانی و استانداری مجوزهای لازم را دریافت شود.

سرپرست معاونت برنامه ریزی استانداری لرستان با بیان اینکه خوشبختانه تاکنون در توزیع شیر یارانه ای و مدارس در استان مشکل خاصی به وجود نیامده است، عنوان کرد: در حال حاضر کیفیت و کمیت شیر در استان دارای وضعیت مطلوبی است و هر جایی که تخلفی به وجود آمده است با آن برخورد جدی شده است.

وی با اشاره به اینکه مناقصه توزیع شیر مدارس در لرستان انجام و کارخانه پگاه شهرکرد برنده این مناقصه شده است، بیان داشت: همچنین توزیع شیر شهری در استان نیز بر عهده کارخانه های زمانکاران بروجرد، دهکده فنون ازنا و پگاه لرستان است.

رئیس سازمان بازرگانی استان لرستان نیز در ادامه این جلسه با تاکید بر نظارت بر سامانه نرم افزاری شیر خانوار و سیستم پرداخت و دریافت در استان اظهار داشت: متاسفانه در آبانماه سال جاری ما شاهد بودیم که این شبکه به مدت سه روز قطع بود.

حجت الله بیرانوند با بیان اینکه با قطع شدن این شبکه، کارخانه های استان دچار زیان و خسارت فراوانی شده اند، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه پرداخت یارانه تنها بر اساس این سامانه نرم افزاری و نظارتی شیر خانوار است مخابرات و بانک ملت باید در این زمینه همکاری بیشتری را با سازمان بازرگانی داشته باشند.

وی یادآور شد: به علت قطع شدن این سیستم در استان، کارخانه پگاه لرستان در آبانماه بیش از 214 هزار و 875 لیتر شیر تولیدی داشته است که متاسفانه تنها 78 هزار و 525 لیتر از آن توسط این سامانه محاسبه شده است.

کد خبر 999544

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha