سید جلال حسینی مهر در گفتگو با خبرنگار مهر در ساری افزود: این افزایش اعتبار سبب رشد تحقیقات اساتید و محققان پزشکی دانشگاه در سال جاری شده است.
وی خاطرنشان کرد: اعتبارات پژوهشی دانشگاه از 480 میلیون تومان سال قبل به 760 میلیون تومان در امسال افزایش یافته است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه کمکهای تحقیقاتی به پژوهشگران علوم پزشکی استان افزایش یافته است، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مازندران اکنون در بین دانشگاه های برتر وزارت بهداشت از نظر پژوهش قرار دارد.
حسینی مهر با بیان اینکه میزان مقالات بین المللی چاپ شده اساتید دانشگاه در ژورنال های بین المللی رشد چشمگیری داشته است، یادآور شد: وزارت بهداشت قصد دارد از محققان حوزه های تک دانشگاه های علوم پزشکی کشور حمایت مادی و معنوی نماید.
این مسئول دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه فناوری های نانو، سلولهای بنیادی و تولید رادیوداروها از برنامه های پژوهشی دانشگاه تا پایان سال جاری است، گفت: اقدامات رادیودارویی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اکنون در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور سرآمد شده است.
وی همچنین از ساخت داروهای گیاهی توسط محققان دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سال جاری خبر داد و افزود: محققان این دانشگاه توانسته با تولید "کرم گیاهی" این تولیدات را انبوه کنند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه این دانشگاه توانسته در بین دانشگاه های تیپ دو رتبه نخست کشور را در جشنواره رازی کسب کند، گفت: برگزیدگان این جشنواره زمستان 88 تجلیل می شوند.
وی با بیان اینکه طی یکسال گذشته بیش از 200 مقاله اساتید در مقالات بین المللی و داخلی به چاپ رسیده است، اظهار داشت: رتبه پژوهشی دانشگاه از سه هزار و 800 در سال گذشته به پنج هزار و 919 در سال جاری افزایش یافته که رشد 64 درصدی را نشان می دهد.
حسینی مهر با اشاره به اینکه هر عضو هیئت علمی به طور میانگین در سال گذشته یک مقاله در مجلات و ژورنال های بین المللی منتشر کرده است، افزود: تعداد مقالات چاپ شده اساتید دانشگاه علوم پزشکی مازندران از سرانه کشوری فراتر رفته است.
وی در پایان تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران را 210 نفر ذکر کرد.
نظر شما