سید علی حسینی در گفتگو با مهر درباره تغییر شاخص بورس و عدم استفاده از شاخص قدیمی گفت: زمانی که سامانه جدید اجرایی شد شورای بورس اجازه داد که برخی از محدودیتهای محاسبه شاخص از بین رفته و شاخصها با توجه به امکانات معاملاتی جدید منتشر شود.
معاون سازمان بورس و اوراق بهادار تصریح کرد: بنابراین، وفق مقررات و مجوز شورای بورس، شاخصها محاسبه می شود و این روند ادامه دارد.
وی عنوان کرد: محاسبه شاخصها اشتراکی و کمیته شاخص مرکب از شرکت بورس، سازمان بورس، کارشناسان مستقل و نماینده نهادهای مالی در آن دخیل هستند و این گونه نیست که یک گروه یا سازمان بخواهد شاخص ها را تغییر دهد.
به گفته حسینی بورسهای معتبر جهان در هر ماه چند شاخص جدید معرفی می کنند. با توجه به محدودیتهایی که ما در سامانه جدید داشتیم کماکان این شاخص منتشر می شود و اگر تغییر جزئی نیز داشته چندان مهم نیست.
وی اضافه کرد: بورس فقط یک شاخص منتشر نمی کند بلکه شاخص صنعت، مالی و ... را به کار می برد که بسیار دقیق تر هستند یعنی این شاخص ها به منظور ارزیابی عملکرد، تصمیم گیری و ... نسبت به شاخص قبلی دقیق تر هستند.
صندوق طلا و ارز
معاون ساز مان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه تشکیل صندوق طلا و ارز سه جلسه متوالی در دستور کار کمیته فقهی بورس بوده و بررسی شده است، گفت: اما هنوز مصوبه تشکیل این صندوق نهایی نشده است.
وی تاکید کرد: بر اساس مصوبه شورای بورس تمام ابزارهای جدید باید در ابتدا موافقت کمیته فقهی بورس را دریافت کند و هم اکنون اوراق قرضه عرضه و صندوق طلا و ارز همزمان در کمیته مذکور در حال بررسی است و مصوبه آنها صادر نشده است.
نظر شما