پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ دی ۱۴۰۳، ۹:۵۷

پزشکیان: پیگیر حقآبه ایران از افغانستان هستیم/ از صحبت در جمع زابلی‌ها تا دیدار با صاحبخانه قدیمی در روستای کلوخی

پزشکیان: پیگیر حقآبه ایران از افغانستان هستیم/ از صحبت در جمع  زابلی‌ها تا دیدار با صاحبخانه قدیمی در روستای کلوخی

دومین سفر اعضای دولت چهاردهم به سیستان بلوچستان امروز با سفر رئیس جمهور به زابل ادامه یافت و مسعود پزشکیان در میان استقبال مردم به دیدار صاحبخانه ۵۱ سال قبل خود در این منطقه رفت.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: سفر دو روزه رئیس جمهور به چابهار و زابل با ورود مسعود پزشکیان به استان سیستان و بلوچستان آغاز شده است و قرار است در این سفر راه‌های توسعه استان بررسی شود.

این سفر که از دیروز با سفر به چابهار و بازدید از منطقه مکران آغاز شده امروز نیز ادامه می‌یابد و قرار است مسعود پزشکیان با حضور در زابل در شمال استان سیستان و بلوچستان بزرگراه زابل به زاهدان را افتتاح کند.

همچنین در اولین سفر مسعود پزشکیان به استان سیستان و بلوچستان که اول آذرماه سال جاری صورت گرفت ،۳۳ مصوبه با مشارکت هفت دستگاه ملی و تأمین اعتباری بالغ بر ۴.۵ همت در سفر رئیس دولت چهاردهم به استان سیستان و بلوچستان برای تکمیل برخی پروژه‌های مختلف این استان اجرایی شد.

پزشکیان، در سفر یک‌روزه خود به استان سیستان و بلوچستان، از پارک علم و فناوری دانشگاه زاهدان بازدید کرد. هم چنین به‌صورت جداگانه با فعالان اقتصادی، فرهیختگان و نخبگان، فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، جمعی از دانشجویان، خانواده شهدا، دیدار شد. رئیس‌جمهوری در این سفر، به دیدار جمعی از علمای شیعه و اهل سنت و سران طوایف سیستان و بلوچستان رفت.

همچنین در این سفر، ۳۴ همت برای پروژه‌هایی که امسال و سال آینده اجرایی می‌شوند، تخصیص داده شد. ۲۴ همت نیز برای خط آهن چابهار به زاهدان اختصاص یافت. بانک‌ها نیز ۲۰ همت تعهد دادند که در این استان به پروژه‌ها اختصاص یابد و نهادهای اقتصادی هم ۷۰ همت تعهد سرمایه‌گذاری؛ در مجموع ۱۲۴ هزار میلیارد تومان طی امسال و سال آینده در این استان کار انجام می‌شود. در دومین سفر رئیس جمهور طی یک ماه اخیر به استان روند اجرای مصوبات دور اول سفر و راه‌های توسعه مناطق مختلف سیستان و بلوچستان پیگیری می‌شود.

کد خبر 6342683

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۱:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۱
      2 1
      تاتورم روزافزون حل نشود و قدرت خرید مردم به شدت افزایش نیابد افتتاح هیچ پروژه ایی شیرینی خاصی بین اکثریت مردم ایجاد نخواهد کرد مرگ برتورم
    • ناشناس IR ۲۲:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۱
      0 0
      باید توسعه سیستان و بلوچستان شدت بگیرد همچنین روابط بیشتر با پاکستان چه اقتصادی و چه سیاسی به طور جدی ایران نیازمند روابط بخصوص اقتصادی و امنیتی با پاکستان هست
    • ب م IR ۰۰:۳۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۲
      0 0
      آقای پزشکیان دلار چند شد شما همیشه از دولت شهيد رئیسی انتقاد می‌کرد چه کردی با اقتصاد
    • shayandh IR ۰۴:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۲
      0 0
      البته به قول و مثل معروف شیرازی ها کندن مو از خرس شتل هست انشا الله که دلاور مردی این مورد را در شرق کشور به سرانجام رساند وگرنه قول و قرار با افراد مکتب خانه همانند کوفتن میخ بر سنگ خارا میباشد چون......