پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ آذر ۱۳۸۸، ۱۳:۱۲

آلبوم موسیقی "صوفی" منتشر شد

آلبوم موسیقی "صوفی" منتشر شد

آلبوم موسیقی "صوفی" با آواز محمد معتمدی از سوی موسسه فرهنگی هنری ماهور منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، قطعه اول این آلبوم (در دستگاه شور ، دشتی) ضربی به همراه آواز با غزلی از سعدی است و در ادامه یک دوبیتی خوانی است وبعد "یاد باد" ضربی خوانی بداهه بر اساس غزل حافظ ،"دل عاشق" ضربی خوانی بداهه براساس دو بیتی های بابا طاهر،ضربی بداهه در چهارگاه به همراه آواز، ساز و آواز مخالف و "نسیم نوروز" ضربی خوانی بداهه در چهارگاه دیگر قطعات آلبوم موسیقی "صوفی" است.

محمد معتمدی خواننده در مقدمه ای که بر معرفی آلبوم "صوفی" نوشته است درباره دلایل ضبط این آلبوم چنین آورده است : "بهانه ضبط این اثر، شرکت در فستیوال جهانی صوفی سال 2007 در پاکستان بود ؛ جایی که اکثر گروه های شرکت کننده در آن به اجرای موسیقی عرفانی وغالبا مبتنی بر بداهه خوانی و بداهه نوازی پرداختند ، همین مسئله ما را بر آن داشت که فارغ از هرگونه تمرین و رپورتواری معین و با الهام از فضای فستیوال به اجرای یک موسیقی کاملا بداهه بپردازیم که البته حضور تنها یک ساز ملودیک در گروه کار را ساده تر نمود."     

لازم به ذکر است سینا جهان آبادی نوازنده "کمانچه" ، حسین رضایی نیا "دف و دایره" و رزا یزدانی "دهل" از جمله نوازنده های این آلبوم موسیقی هستند. 

کد خبر 1000152

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha