محمد حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان با تاکید بر لزوم تدوین کتاب راهنمای سرمایه گذاری در استان کرمان گفت: هم اکنون این کتاب در حال تهیه است و تا پایان سال جاری وارد بازار اقتصاد می شود.
وی افزود: در این کتاب فرایندهای سرمایه گذاری در بخشهای صنعت و معدن، کشاورزی و بازرگانی مطرح شده است و سرمایه گذاران با مراجعه به این منبع با شرایط سرمایه گذاری در استان کرمان آشنا خواهند شد.
حسینی اضافه کرد: در راستای شتاب بخشی در بخش سرمایه گذاری در کرمان مرکز خدمات سرمایه گذاری نیز بزودی در کنار شرکت سرمایه گذاری کرمان آغاز بکار خواهد کرد.
وی همچنین در خصوص سفر دور سوم هیئت دولت به استانها خواستار بررسی دستگاه های مختلف در خصوص گرفتن مصوبات دور سوم سفر شد.
حسینی با اشاره به پتانسیلهای بالای گردشگری در استان کرمان گفت: اراده حمایت از سرمایه گذاری در کرمان وجود دارد و تسهیلات نیز در اختیار سرمایه گذاران بخش خصوصی قرار می گیرد اما این پتانسیلها باید به سرمایه گذاران به خوبی معرفی شوند.
نظر شما