به گزارش خبرنگار مهر در ساری، رضاعظیمی صبح چهارشنبه در جلسه شورای کشاورزی استان با اشاره به اینکه اجرای این طرح از 20 روز گذشته در شالیزارهای مازندران آغاز و هم اکنون در حال اجراست، گفت: عملیات خاکی این طرح تا اردیبهشت ماه سال آینده به پایان می رسد.
وی افزود: حدود 80 میلیارد ریال اعتبار امسال برای تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای استان مازندران اختصاص یافته است.
مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: این طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارها شامل قطعه بندی، هموارسازی شالیزارها، ساخت جاده های دسترسی به مزارع و ایجاد شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی است.
عظیمی یادآور شد: این طرح پارسال در دو هزار و 500 هکتار از شالیزارهای استان با هزینه 55 میلیارد ریال اجرا شد.
وی گفت: اجرای این طرح در اراضی شـالیزاری سنتی مازندران بـا تسطیح و مرتب کردن اراضی زیرکشت، بهبود شبکه هـای آبیاری و زهکشی، اصـلاح خاکها و ساخت جاده های زراعی منجر به استقرار کشت و کار شده و زمین و نیروی کار را بارورتر می کند.
مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: طرح یکپارچه سازی شالیزارهای از مهمترین طرحهـای زیربنایی بخش کشاورزی و از جمله راهبردهای موثر برای طرح خودکفایی بـرنج است که با هدف استفاده بهینه از آب و خاک و اقتصادی کردن تولید از سال 1369 در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان قرار گرفت.
نظر شما