به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد کاظم دبیری پیش ازظهر چهارشنبه در نشستی خبری در جمع خبرنگاران افزود: 179 کانون آگهی وتبلیغاتی در مشهد فعالیت دارند که از ابتدای سال جاری تاکنون 32 کانون مجوز اخذ کرده است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد مشهد گفت: کانونهای آگهی و تبلیغاتی طبق آئین نامه، سازمانهائی هستند که کار آنها تنظیم، تهیه، مشاوره و اجرای برنامه های تبلیغاتی و روابط عمومی و انجام دادن سایر خدمات برای معرفی و فروش کالا یا خدمات مربوط است.
وی افزود: این سازمانها باید برای انجام دادن خدمات مورد نظر دارای تجهیزات لازم و نیروی انسانی ماهر برای قسمتهای مختلف خود باشند و محل کانونهای آگهی وتبلیغاتی باید تنها به امور مذکور در این ماده اختصاص یابد.
دبیری گفت: هر شخص حقیقی وحقوقی وقتی می تواند به فعالیت بپردازد که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پروانه و مجوز فعالیت اخذ نماید.
وی تصریح کرد: یکی از برنامه های بسیار خوب اداره کل برپایی آزمون تعیین صلاحیت فنی متقاضیان تاسیس کانون آگهی و تبلیغات است که احراز صلاحیت مدیر مسئول به صورت کتبی انجام می شود.
دبیری در پاسخ به اینکه کانون ها مجاز به انتشارچه نوع آگهی هایی هستند گفت: سازمانهای تبلیغاتی و موسسات انتشار دهنده آگهی در تنظیم آگهی های تبلیغاتی خود مکلف به رعایت نکاتی از جمله رعایت موازین شرعی و قانونی کشور عدم استفاده از تصاویر و عناوین مقدمات عالیرتبه مملکتی و تمثال پیشوایان مذهبی و شخصیتهای تاریخی و فرهنگی کشور در آگهی هایی که هدف آنها ارائه کالاهای مصرفی خدمات مشابه می باشدهستند.
وی افزود: آگهیهای تبلیغاتی نباید خدمات یا کالاهای دیگران رابی ارزش یا فاقد اعتبار جلوه دهد و محتوی گفتار یا تصاویری باشد که برای اخلاق و معتقدات مذهبی و عفت عمومی توهین آمیز باشد.
رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی مشهد مقدس تاکید کرد: بر اساس ماده 12 آیین نامه در آگهی های تبلیغاتی نمی توان از قول منابع علمی ادعاهایی بعمل آورد که از طرف منابع موثق علمی تائید نشده باشد و همچنین تبلیغ کالاهای بازرگانی و خدمات تجارتی در کودکستانها، دبستانها، دبیرستانها نیز ممنوع است.
وی با بیان اینکه از ابتدای سالجاری تاکنون 70 پرونده از سوی این اداره تکمیل و جهت دیگر مراحل قانونی به اداره کل ارسال شده گفت: 13 کانون آگهی و تبلیغات نیز در مرحل صدور مجوز از سوی اداره کل متبوع هستند.
نظر شما