ابراهیم تهرانی در گفتگو با مهر در خصوص تغییر ساختار اتاقهای تعاون سراسر کشور، گفت: مطرح شدن تغییر ساختار در اتاق تعاون بر اساس تصویب مجمع نمایندگان اتاقهای تعاون شکل گرفت.
معاون دبیرکل اتاق تعاون اظهار داشت: هدف اصلی تغییر ساختار در اتاقهای تعاون سراسر کشور، انطباق رویکردهای مدیران و معاونان اتاقهای تعاون با سیاستهای اصل 44 به ویژه بخش های مرتبط با تعاون است.
واحد پایش اصل 44 در اتاق
تهرانی در ادامه به راه اندازی واحد پایش قانون اصل 44 در اتاق تعاون مرکزی برای پیگیری واگذاریها به بخش تعاون خبر داد و بیان داشت: تمام اتاقهای تعاون در استانها موظف هستند اقدامات خود را با این واحد هماهنگ کنند.
وی افزود: از طریق ایجاد این واحد در اتاق تعاون، تمام اقدامات دستگاههای دولتی در انجام وظایف خود در مورد تعاونی ها، بر اساس اصل 44 قانون اساسی دنبال می شود و اگر انحراف و کوتاهی در اموری که اصل 44 بر عهده آنها گذاشته است مشاهد شود، پیگیری های لازم بعمل می آید.
این مقام مسئول در بخش تعاون تصریح کرد: در واقع با هدف انطباق سیاستهای اصل 44 و رویکرد تعاونی ها به ویژه اتاقهای تعاون، تغییر ساختار مطرح شده است.
تهرانی بیان داشت: برای اینکه بتوانیم بر اساس سند چشم انداز و همچنین قانون اصل 44 که بر افزایش سهم تعاونی ها تا 25 درصد تاکید شده است حرکت کنیم، لازم است تا رویکرد اتاقهای تعاون با سیاست و رویکرد قانون اصل 44 یکی شود.
معاون دبیرکل اتاق تعاون ایران با بیان تغییر نگرش در اتاقهای تعاون سراسر کشور، انطباق اقدامات و کارکردهای اتاقهای تعاون با قوانین را مورد تاکید قرار داد.
نظر شما