پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ آذر ۱۳۸۸، ۱۵:۵۷

سرهنگ مهرابی خبر داد:

برخورد پلیس با تخلفات خودروی کنسولی عربستان

برخورد پلیس با تخلفات خودروی کنسولی عربستان

رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور ناجا از انعکاس و پیگیری تخلفات رانندگی خودروی متعلق به معاون کنسولی عربستان در مشهد مقدس از طریق وزارت امور خارجه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پلیس راهور، سرهنگ محسن مهرایی در این باره گفت: پلیس راهنمایی و رانندگی در منطقه شاندیز شماره این خودرو را ثبت کرده و موضوع از طریق فرماندهی انتظامی خراسان رضوی به اداره کل تشریفات وزارت امور خارجه در مشهد مقدس منعکس شده است.

وی افزود: راننده این خودروی متخلف با وضعیت بسیار مخاطره آمیز رانندگی می کرده و مرتکب تخلف عبور از محل ممنوع نیز شده بود. خودروی متعق به معاون کنسولی عربستان در مشهد علاوه بر اینکه مرتکب تخلف رانندگی شده بود از خودروی شیشه دودی نیز استفاده می کرد.

رئیس پلیس ترافیک شهری خاطر نشان کرد: پلیس راهنمایی ناجا مراتب را از طریق اداره شماره گذاری به اداره کل تشریفات منعکس کرده و تخلفات این خودرو در سیستم اجراییات پلیس راهور ثبت می شود.

کد خبر 1002623

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha