پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ آذر ۱۳۸۸، ۱۰:۱۶

خاوری به مهر اعلام کرد:

محرومیت بدحسابان از کلیه خدمات بانکی

محرومیت بدحسابان از کلیه خدمات بانکی

رئیس شورای عالی هماهنگی مدیران عامل بانکهای دولتی از محرومیت مشتریان بدحساب بانکی از خدمات بانکها و اجرای سیستم اعتبارسنجی مشتریان نظام بانکی خبر داد.

محمودرضا خاوری در گفتگو با مهر درباره مطالبات معوق بانکی و وصول آنها توسط سیستم بانکی گفت: بر اساس مصوبه دولت در مورد وصول مطالبات معوق که شامل تمام بخشهای اقتصادی می شود، کلیه مشتریان بدحساب بانکی از خدمات بانکی محروم می شوند.

رئیس شورای عالی هماهنگی مدیران عامل بانکهای دولتی با اشاره به اینکه نظام بانکی از تمام ابزارهای قانونی خود برای وصول مطالبات معوق استفاده می کند، بر نظارت دستگاه‌های ناظر بر نحوه مصرف تسهیلات بانکی توسط مشتریان تاکید کرد.

وی با بیان اینکه برای وصول مطالبات معوق ابزارهای تنبیهی و تشویقی هر دو به کار گرفته می شود، از پرداخت تسهیلات جدید به مشتریانی که معوقات خود را پرداخت کنند، خبرداد و بیان کرد: بر این اساس، این افراد می توانند بخشی از معوقات خود را پرداخت، بخشی را نیز تقسیط و وثایق بانکی خود را مستحکم تر کنند.

خاوری مصوبه دولت در مورد مشتریان بدحساب را کارآمد دانست و خاطرنشان کرد: بر اساس این مصوبه این مشتریان بانکی از سایر خدمات اجتماعی نیز محروم می شوند.

تسهیلات صادراتی 

وی در مورد پرداخت تسهیلات به صادرکنندگان گفت: گرچه دولت رقم یک میلیارد دلار برای بخش صادرات در نظر گرفته است و بانکها نیز از منابع خود تسهیلاتی را به صادرات اختصاص می دهند، اما منابع مذکور کافی نیست.

خاوری با اشاره به موضوع اعتبارسنجی مشتریان نظام بانکی گفت: گرچه بانکها در نظر دارند که از مشتریان خوش حساب بانکی وثیقه و تضمینی برای پرداخت تسهیلات اخذ نکنند، اما با توجه به اینکه اعطای تسهیلات متضمن ریسک، عدم بازگشت و تبدیل آن به معوقات است، این کار صورت می گیرد.

وی اضافه کرد: این در حالی است که دستگاه‌های نظارتی نیز بر اخذ وثایق از سوی نظام بانکی در بحث پرداخت تسهیلات تاکید دارند و با توجه به اینکه بانکها امانت دار مردم هستند، باید نظرات دستگاه‌های ناظر را نیز مد نظر قرار دهند.

کد خبر 1002830

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha