به گزارش خبرنگار مهر در ساری، عبدالرحیم ارزبین ظهر شنبه در جلسه شورای اداری، مالی و مالیاتی ادارات امور مالیاتی شهرستانهای شرق مازندران در مورد سهمیه وصولی و میزان مالیات وصولی این اداره کل در سال جاری اظهار داشت: امسال 242 میلیارد تومان سهمیه وصول مالیاتی برای مازندران در قانون بودجه 88 منظور شده است.
وی خاطرنشان کرد: نقش مالیات وصولی در توسعه استان بر این بوده که از درآمدهای مالیاتی مصوب در قانون بودجه 88 مبلغ 136 میلیارد تومان آن را صرف عمران و آبادانی مازندران کند.
به گفته ارزبین، مازندران در پیمودن مسیر توسعه ای خود به این درآمدها نیازمند بوده و امیدواریم با تلاش و همت بالای همکاران شاهد تحقق این امر باشیم.
مدیرکل امور مالیاتی مازندران تصریح کرد: تا پایان آبان ماه سال جاری مبلغ 150 میلیارد تومان مالیات در استان به حیطه وصول درآمده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از رشد 16 درصدی برخوردار است.
وی یادآور شد: مالیات وصول شده تا پایان آبان 88 معادل 94.46 درصد سهمیه هشت ماهه تعیین شده در قانون بودجه برای مازندران است و تا پایان سال کلیه سهمیه مصوب به حیطه وصول درخواهد آمد.
به گزارش مهر، این جلسه با هدف بررسی مسائل و مشکلات مالیاتی و پایش برنامه های مالیاتی ادارات امور مالیاتی شهرستان ها برگزار و روند اجرای برنامه عملیاتی و بایسته های مرتبط با موضوع مالیات مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
نظر شما