به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، وضعیت نامناسب بهداشتی و ارائه خدمات رفاهی نامناسب و در حد صفر در ترمینال مسافربری بندرعباس باعث اعتراض و استقبال کم مسافران شده است تا جایی که شاهد برگشت اتوبوسهای خالی از مسافر به شهرهای خود هستیم.
وضعیت ترمینال مسابرفری بندرعباس به حدی نامطلوب و غیربهداشتی است که رانندگان آب آشامیدنی مسافران را از شیرهای آب دستشویی ها تامین می کنند و شیر مجزای دیگری برای استفاده از آب آشامیدنی در این ترمینال وجود ندارد.
فضای انتظار در نظر گرفته شده برای مسافران بسیار کوچک و کثیف است و حتی نصف نمازخانه را برای بانک اختصاص داده اند و نصف فضای 50 متری سالن نیز برای مغازه هاست و شاید تعداد صندلی های سالن انتظار به 40 عدد نیز نرسد.
پای گدایان خارجی و بی خانمانها هم به ترمینال بندرعباس رسید
علاوه بر اینکه افاغنه، پاکستانی ها و بنگلادشی ها در شهر و میادین اصلی دیده می شوند باید شاهد حضور آنها در ترمینال مسافربری و ایجاد ناامنی برای مسافران هم بود تا جایی که گم شدن و یا دزدیده شدن اموال مسافران باعث اعتراض و ناراحتی شده است.
مسافران برای استراحت با کمبود فضای انتظار مواجه هستند و مجبورند تا زمانی که اتوبوس مقصدشان حرکت می کند زیر نور خورشید بنشینند و گرمای هوا را تحمل کنند زیرا کسی تاکنون چاره ای برای رفع این مشکل نکرده است.
حاجی علیزاده از رانندگان حاضر در ترمینال است که می گوید: وضعیت نامطلوب و تاسف بار ترمینال مسافربری بندرعباس باعث استقبال کمتر مردم از اتوبوس شده است و بیشترمواقع مجبور هستیم با اتوبوس خالی از بندرعباس برگردیم و مسافران ما تنها برخی از سربازان و کسانی هستند که برای کار به بندرعباس آمده اند.
علیزاده ادامه داد: فردی که وارد بندرعباس می شود برای زیارت و تفریح نمی آید و اغلب برای خرید به اینجا می آیند و با خود بار دارند که ممکن است پوشاک و یا محصول تجاری دیگری باشد زیرا بندرعباس شهر تجاری است نه توریستی تفریحی که برای گردش کسی وارد آن شود.
به گفته این راننده برخی ماموران نیروهای انتظامی نیز گاهی در اجرای وظایف خود رعایت شان مسافران را نمی کنند و معطلی بیش از حد در ایست و بازرسی شهید میرزایی تونل تنگ زاغ و دوراهی گهکم نیز موجب نارضایتی مسافران شده است.
یکی دیگر از رانندگان در خصوص مشکلات گفت: برای جلوگیری از فرار مسافران نیازمند خرید خودروهای خارجی و مجهز هستیم که در این خصوص نمایندگی برخی از شرکتهای خودروسازی خارجی، اتوبوسهای 60 میلیونی را 200 میلیون می فروشند و برای خرید آن باید از بانک وام با بهره 33 درصد گرفت.
وی تصریح کرد: برای تهیه وام مجبور به گرو گذاشتن سند دوستان و آشنایان هستیم و زمانی هم که اقساط ماشین عقب می افتد بانک با حکم قضایی در پی تخلیه خانه آن افراد مراجعه می کند.
در عین حال در حال حاضر 21 شرکت مسافری دارای پروانه کسب هستند اما فقط دو شرکت اتوبوس دارند و مشخص نیست اداره حمل و نقل و پایانه ها بر چه اساسی اقدام به دادن مجوز به این شرکتها کرده است و چرا اقدامی برای ساماندهی این وضع نامطلوب انجام نمی دهد.
به هر حال، شرایط ترمینال مسافربری و حضور ماموران در ترمینال پیش از این موجب اعتصاب رانندگان شده بود که کار نکردن این افراد نیز موجب نارضایتی مسافران شد و لازم است مسئولان استانی جهت رفع مشکلات، برنامه ریزی اساسی انجام دهند تا هم مسافران از شرایط موجود راضی تر باشند و هم رانندگان به کار دلگرم شوند.
نظر شما