سر دبير روزنامه خبر در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود: : روزنامه نگار حرفه اي نياز به حمايت هاي بيمه اي و مستمري بازنشستگي دارد تا در دروان فعاليت خود دغدغه روزهاي آينده را نداشته باشد اما متاسفانه دغدغه مسائل مالي ، روزنامه نگاران را از پرداختن به مسائل مهم اجتماعي و مشكلات مردم دور كرده است.
احمد مددي در ادامه افزود : به دليل عدم نظارت دقيق معاونت مطبوعاتي وزارت ارشاد امروزه بسياري از خبرنگاران ما در روزنامه ها توسط عوامل مالي روزنامه استثمار مي شوند .
وي تصريح كرد : امروزه فعاليت ريشه اي و عميقي در مورد مسائل اجتماعي و مشكلات جامعه از سوي انجمن صنفي روزنامه نگاران و انجمن صنفي روزنامه نگاران مسلمان صورت نمي گيرد و آنها بيشتر كار سياسي انجام مي دهند.
وي گفت : علاوه بر مشكلات مالي و معشيتي كه اكثر خبرنگاران با آن مواجه هستند استرس كاري نيز مشكلات آنان را دو چندان كرده است .
مددي تصريح كرد : بسياري از روزنامه نگاران با توقيف روزنامه خود عملا بيكار مي شود بدون اينكه مورد حمايت قرار گيرند و مجبورند براي گذران زندگي با وجود حقوق پايين به روزنامه ديگر و يا به مشاغل كاذب روي آورند.
سردبير روزنامه خبر خاطر نشان كرد : گرچه روزنامه نگاري حرفه مقدسي است و نسبت به گذشته در بين مردم از جايگاه ويژه اي برخوردار شده است اما با اين وجود هنوز خبرنگاران و روزنامه نگاران از جايگاه واقعي خود برخوردار نشده اند .
نظر شما