به گزارش خبرنگار "مهر" در حالي كه نيمه اول ديدار ايران و چين با نتيجه مساوي يك بر يك به پايان رسيده بود ، در نيمه دوم نيز گلي از دروازه ها عبور نكرد تا دو تيم وقت قانوني را با همان نتيجه مساوي به پايان برسانند.
در آغاز نيمه دوم اين ديدار ستارزارع مدافع ايران از سوي داور لبناني اين بازي اخراج شد تا ايران يك نيمه را 10 نفره دنبال كند. در اين نيمه بازيكنان تيم ملي كشورمان بيشتر به يك بازي دفاعي روي آوردند و به دليل يك يار كمتر دل به زد حملات خوش كردند. در مقابل چيني ها براي رسيدن به گل برتري حملات زيادي را روي دروازه ايران پي ريزي كردند اما نتوانستند از آنها بهره ببرند. در دقيقه 79 يانگ سانگ با شوتي سنگين دروازه ايران را هدف قرار داد كه ميرزاپور بادفع ناقص ، توپ را در اختيار سان جي هاي قرار داد اما اين بازيكن با بي دقتي توپ را به خارج از دروازه كوبيد.
در دقايق پاياني تيم ملي فوتبال كشورمان توسط مهدوي كيا ، دايي و كريمي از روي ضد حملات صاحب موقعيت هاي گلزني شد اما هر بار بنا بر دلايلي از اين مهم باز ماند. مهمترني و بهترين فرصت ايران در دقيقه 90 بوجود آمد كه طي آن پاس رو به جلوي مهدوي كيا مقابل دروازه خالي براي بداوي مهيا شد كه اين بازيكن با بي دقتي توپ را به بيرون زد.
ضمن اينكه در يك صحنه علي كريمي بعد از جا گذاشتن مدافعان حريف از سوي آنها به خطا متوقف شد كه داور لبناني در عين ناباوري تنها با يك كارت زرد بازيكن چيني را جريمه كرد.
گزارشهاي اختصاصي "مهر" از جام ملتهاي آسيا - چين( 248)
ديدرا ايران و چين به وقت اضافه كشيد
ديدار تيم هاي ملي فوتبال ايران و چين در مرحله نيمه نهايي رقابتهاي فوتبال جام ملتهاي آسيا در وقت قانوني با نتيجه مساوي يك بر يك به پايان رسيد تا اين ديدار در وقت اضافه دنبال شود.
کد خبر 100484
نظر شما