پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱ دی ۱۳۸۸، ۱۱:۱۵

اختصاصی مهر/

نمایش ویژه فیلمهای تحسین‌شده سینمای جهان در جشنواره فجر

نمایش ویژه فیلمهای تحسین‌شده سینمای جهان در جشنواره فجر

بخش نمایش‌های ویژه بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر میزبان بیش از 10 فیلم روز سینمای جهان است که از جمله آنها می‌توان به آثار تازه تئو آنگلوپولوس و پاول لونگین اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، فیلم سینمایی "غبار زمان" ساخته تئو آنگلوپولوس فیلمساز تحسین‌شده یونانی یکی از فیلم‌های است که برای نمایش در بخش نمایش‌های ویژه جشنواره فیلم فجر امسال در نظر گرفته شده است. این فیلم رنگی و سیاه و سفید 125 دقیقه‌ای محصول سال 2008 یونان، ایتالیا، آلمان، فرانسه و روسیه است.

ویلم دافو، برونو گنتس، میشل پیکولی، ایرنه جیکوب، کریستین پل و... در "غبار زمان" بازی کرده‌اند و داستان درباره یک فیلمساز آمریکایی یونانی‌تبار به نام A است که فیلمی درباره زندگی خود و پدر و مادرش می‌سازد. خود آنگلوپولوس 74 ساله به همراه تونینو گوئرا فیلمنامه "غبار زمان" را نوشته است.

فیلم تازه فیلمساز شهیر یونانی نخستین بار 12 فوریه 2009 در بخش مسابقه پنجاه و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم برلین به نمایش درآمد و بسیار مورد توجه منتقدان قرار گرفت. تسالونیکی، مونترال، هلسینکی، پوسان و سائوپولو دیگر جشنواره‌هایی هستند که "غبار زمان" را در بخش‌های رقابتی و جنبی به نمایش گذاشته‌اند.

"تزار" به کارگردانی پاول لونگین فیلمساز سرشناس سینمای روسیه دیگر میهمان بخش نمایش‌های ویژه بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر است. این درام تاریخی 116 دقیقه‌ای محصول سال 2009 است و بر اساس فیلمنامه‌ای از الکسی ایوانف ماجراهای قرن شانزدهم روسیه و حکومت ایوان مخوف بر این سرزمین را به تصویر می‌کشد.

"رهاشده" الخاندرو فرناندس آلمندراس از شیلی، "به اراده چنگیز خان" اندری بوریسوف از روسیه و مغولستان، "آتش" رائول هاینریش از آلمان، "گومون" ساخته کازوکا ریریا از ژاپن، "جان رابه" فلورین گالنبرگر از فرانسه و "تک‌تیرانداز" به کارگردانی دانته لام از چین از دیگر فیلم‌هایی هستند که در بخش نمایش‌های ویژه فیلم فجر به نمایش درمی‌آیند.

بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر از پنجم تا پانزدهم بهمن‌ماه به دبیری مهدی مسعودشاهی در تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 1004913

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha