به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر "فیصل بن یعقوب الحمر" در دیدار با حسین امیرعبداللهیان سفیر جمهوری اسلامی ایران در منامه با اشاره به پیشرفتهای علمی و فناوری کشورمان بویژه در بخش تحقیقات پزشکی و خدمات درمانی، سطح توانمندی پزشکان متخصص ایرانی را در گذشته و حال حاضر بسیار بالا توصیف نمود و گفت این مسئله سبب شده تا بسیاری از شهروندان بحرینی برای مداوا و درمان به جمهوری اسلامی ایران سفر می کنند.
وزیر بهداشت بحرین در این ملاقات ابراز امیدواری نمود در اولین فرصت ممکن با وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی کشورمان دیدار داشته باشد تا نسبت به مسایل مورد علاقه مشترک رایزنی نمایند.
در این دیدار که روز دوشنبه صورت گرفت حسین امیرعبداللهیان سفیر ایران در بحرین، روابط موجود فیمابین دوکشور در زمینه های مختلف بویژه در زمینه گسترش همکاری های بهداشتی بین دو کشور مورد بحث و بررسی قرار داد.
نظر شما