به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، علی میررضایی عصر سه شنبه در همایش بیماران تالاسمی در گرگان افزود: بییشر این بیماران افراد بالای 17 سال هستند و باید برای تامین شغل مورد نیاز آنها برنامه ر یزی شود.
وی اظهار داشت: همچنین بیشترین مبتلایان تالاسمی استان از نوع مینور هستند و درصدی را بیماران تالسمی ماژور تشکیل می دهند.
وی خاطرنشان کرد: بری کاهش ابتلاء به این بیمارای باید آموزش و فرهنگ سازی شود و آموزش خانواده نقش مهمی در این حوزه دارد.
به گفته میررضایی، در سالهای اخیر روند ابتلاء به این بیماری در کشور و استان سیر نزولی یافته است که نشان از افزایش آگاهی خانواده هاست.
مدیر انجمن بیماران تالاسمی گلستان بیان داشت: از سال 76 به بعد طرح کنترل بیماری تالاسمی به صورت جدی در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفت و تاکنون اقدامات خوبی در این بخش شده است.
استان گلستان دارای 468 بیمار تالاسمی است.
نظر شما