پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ دی ۱۳۸۸، ۱۱:۳۰

ارسال 800 قطعه شعر به جشنواره سراسری شعر جوان آذربایجان

تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سراب از ارسال 800 قطعه شعر به نهمین جشنواره شعر جوان آذربایجان در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در سراب، رضا شفیع‌نژاد پیش از ظهر چهارشنبه به خبرنگاران گفت: ارسال این تعداد اثر از شاعران سراسر کشور به جشنواره مزبور بیانگر جایگاه والای این جشنواره در بین جوانان زلال‌ اندیش است.

وی خاطر نشان کرد: جشنواره شعر جوان آذربایجان با هدف اعتلای سطح علمی و ادبی ادبیات کشور و شناسایی استعدادهای جوان برای نهمین سال متوالی در شهرستان سراب برگزار می شود و حضور شاعران جوان منتخب از سراسر کشور از ویژگی‌های ممتاز این جشنواره است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سراب از همکاری و حمایت‌های مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و مدیران سایر نهادها، سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف اجرایی، سیاسی و فرهنگی محلی در برگزاری باشکوه این جشنواره قدردانی کرد.

شفیع نژاد بیان کرد: بدون حمایتهای همه جانبه مدیران سراب، برگزاری جشنواره شعر جوان آذربایجان با این همه عظمت و شکوه میسر نیست.

وی همچنین از برگزاری مراسم تجلیل از فعالان عرصه فرهنگ و هنر سراب در مجتمع فرهنگی و هنری این شهرستان در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: تکریم و تجلیل از زحمتکشان عرصه فرهنگ و هنر مورد تاکید است.

سرانه کتاب در سراب نسبت به جمعیت باسواد آن دو درصد است

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سراب با اشاره به وضعیت کتاب و کتابخوانی در این شهرستان اعلام کرد: سرانه کتاب در سراب نسبت به جمعیت باسواد آن دو درصد است.

شفیع نژاد افزود: فضای فیزیکی کتابخانه‌ای در شهرستان سراب برای هر 100 نفر جمعیت باسواد 1.6 مترمربع است.

وی بیان کرد: دو هزار و 86 نفر در هشت کتابخانه مستقل و مشارکتی سراب به صورت فعال عضویت دارند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد سراب اضافه کرد: تعداد کل منابع موجود در کتابخانه‌ های این شهرستان 47 هزار و 161 نسخه کتاب، 172 عنوان نشریه، یک نسخه کتاب نفیس و 457 نسخه دیداری و شنیداری است.

شفیع‌نژاد با اشاره به اختصاص مجتمع فرهنگی هنری سراب به کتابخانه تصریح کرد: این اقدام در راستای ترویج فرهنگ مطالعه و جذب بیشتر مردم به سوی فرهنگ مطالعه و کتابخوانی موثر است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سراب همچنین اعلام کرد: کتابخانه ای در فرمانداری این شهرستان نیز ایجاد می شود که در رفع نیازهای فرهنگی و مطالعه ای منطقه نقش بسزایی خواهد داشت.

کد خبر 1005599

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha