۲ دی ۱۳۸۸، ۱۲:۴۸

موسوعه کلمات پیامبر(ص) به رئیس سازمان دیانت ترکیه اهدا شد

موسوعه کلمات پیامبر(ص) به رئیس سازمان دیانت ترکیه اهدا شد

دوره 15 جلدی "موسوعه کلمات حضرت رسول(ص)" از سوی حجت الاسلام سید مهدی خاموشی به رئیس سازمان دیانت ترکیه اهدا شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در دیدار رئیس سازمان دیانت ترکیه و هیئت همراه با  دکتر سید مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی که دیروز سه شنبه اول دی انجام شد طرفین ضمن گفتگو و تبادل نظر پیرامون امور دینی، با فعالیتهای یکدیگر در زمینه‌های فرهنگی آشنا شدند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با ابراز خرسندی از حضور هیئت ترکیه‌ای در سازمان گفت: سازمان تبلیغات اسلامی نقش مدیریت تبلیغ دینی را بر عهده دارد و به این سبب، با حوزه‌های علمیه و سایر مراکز دینی دارای تفاوت است.

وی با اشاره به پیشرفت فنون تبلیغ در عصر حاضر، افزود: در امر تبلیغ استفاده از فناوریهای نو و استفاده از فضای دیجیتال را در دستور کار قرار داده‌ایم. همچنین استفاده از هنر در ساحتهای مختلف از جمله سینما، موسیقی، انیمیشن، تئاتر و رمان در سطح وسیع از جمله فعالیتهای این سازمان هستند.

وی با اشاره به توجه ویژه به قرآن کریم در عرصه تبلیغ، تصریح کرد: هم‌اکنون ضمن توسعه خانه‌های قرآن در سراسر کشور در زمینه حفظ، قرائت و تجوید قرآن کریم فعالیتهای گسترده ای داریم .

توجه به محصولات فرهنگی، تولید بیش از یک هزار عنوان کتاب، دارا بودن فروشگاه‌های زنجیره‌ای فروش کتاب، دارا بودن چاپخانه مدرن، پوشش اوقات فراغت دانش‌آموزان در سراسر سال و تولید محتوا در فضای وب و اینترانت ملی نیز از دیگر وظایف مهم سازمان تبلیغات اسلامی هستند که خاموشی به آنها اشاره کرد .

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، وجود 48 هزار هیئت مذهبی را از ظرفیتهای غنی کشورمان دانسته، انقلاب اسلامی را مرهون دین‌خواهی این هیئتها برشمرد و خواستار توجه کشورهای اسلامی به این ظرفیتها شد.

وی یادآور شد: این یک مسئله جدی است که اسلام در مقابل غیراسلام دو صف متفاوت را تشکیل داده‌اند و باید با یک مدیریت فنی و هوشمندانه نسبت به امور فرهنگی و پیشرفت جهان اسلام اقدام کرد، بر همین اساس باید اقتضائات امروز را در مدیریت فرهنگی در نظر داشت.

علی بارداک اوغلو ‌رئیس سازمان دیانت ترکیه نیز در خصوص سازمان دیانت ترکیه و نقش آن در جامعه مسلمانان گزارشی ارائه کرد و افزود: در کشور ترکیه دانشکده‌های الهیات زیر نظر سازمان آموزش عالی بوده و فارغ‌التحصیلان این دانشکده به‌عنوان مفتی به سایر کشورها اعزام و یا در مدارس به تدریس علوم دینی مشغول می‌شوند.

وی با اشاره به وجود 300 مسجد برای شیعیان ترکیه، افزود: تمامی امور مربوط به این مساجد حتی تعیین امام جماعت بر عهده مردم بوده و این سازمان تنها نسبت به ارائه خدمات اقدام می‌کند.

رئیس سازمان دیانت ترکیه در خصوص تبلیغ اسلام برای مسلمانان ترکیه در خارج از کشور، گفت: برای مسائل عبادی هموطنان خود در خارج از ترکیه حدود یکهزار مبلغ دینی به هشتاد کشور اعزام می شوند. همچنین ارسال و اعزام قرآن کریم، کتاب و نیز مبلغ برای تدریس علوم مختلف دینی از دیگر فعالیتها هستند.

کد خبر 1005742

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha