پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ دی ۱۳۸۸، ۱۶:۰۹

"ظهر عاشورا" با خاکهای رنگی هرمز در سواحل خلیج فارس نقاشی می‌شود

بندرعباس - خبرگزاری مهر: تابلوی "ظهر عاشورا" از آثار برجسته استاد فرشچیان با خاکهای رنگی در تاسوعا و عاشورای حسینی در سواحل جزیره هرمز توسط هنرمندان هرمزی نقاشی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان ظهر جمعه در جمع خبرنگاران افزود: جزیره هرمز به دلیل شرایط خاص و برخورداری از خاکهای رنگی متنوع که به بیش از 70 طیف مختلف می ‌رسد، به مکانی مطلوب و آرمانی برای هنرمندان هنرهای تجسمی سراسر کشور تبدیل شده است.

همایون امیرزاده بیان کرد: تاکنون کارهای عظیمی همچون "بزرگترین فرش خاکی جهان"، "بزرگترین سیمرغ انقلاب" به مناسبت سی‌ امین سال پیروزی انقلاب، یادمان شهدای هواپیمای مسافربری ایرباس در این جزیره اجرا و چشم جهانیان را به سمت خود معطوف کرده است.

وی خاطرنشان کرد: تابلوی «ظهر عاشورا» استاد فرشچیان بهترین اثر در حوزه هنرهای تجسمی است که توانسته به شایسته ‌ترین شکل حال و هوای ظهر عاشورا را به تصویر بکشد و به عنوان یک اثر ماندگار و فاخر زینت‌بخش خانه تمام ایرانی ‌ها باشد، ترسیم تابلو خاکی "ظهر عاشورا" در جزیره هرمز آغاز شده است که در ظهر عاشورا رونمایی خواهد شد.

کد خبر 1006464

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha