پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ دی ۱۳۸۸، ۱۱:۱۲

تحلیلگران مطرح کردند:

شکست فاجعه آمیز اطلاعاتی و نظامی رژیم صهیونیستی در آزادی شالیت

شکست فاجعه آمیز اطلاعاتی و نظامی رژیم صهیونیستی در آزادی شالیت

دو تحلیلگر برجسته روزنامه هاآرتص اعتراف کردند که ارتش و سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) در آزادی سرباز اسرائیلی دستگیر شده توسط حماس، شکست خورده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه عکاظ، "عاموس هارئیل" و "آوی ایسخاروف" دو تحلیلگر روزنامه هاآرتص با اشاره به تداوم اسارت "گلعاد شالیت" (سرباز اسرائیلی) توسط حماس، به شکست نظامی و اطلاعاتی تل آویو در آزادی وی اعتراف کرده است.

بر این اساس، ارتش رژیم صهیونیستی و شاباک (دستگاه اطلاعات و امنیت داخلی) هم از طریق نظامی (توسل به قدرت) و هم از راه مذاکرات از آزادی شالیت بازمانده اند.

شالیت در سال 2006 توسط حماس به اسارت درآمده است و تمام تلاش های رژیم صهیونیستی از آن سال تاکنون برای آزادی وی از روش های نظامی و مذاکرات به بن بست خورده است.

تحلیگران صهیونیست معتقدند، علاوه بر اینکه ارتش رژیم صهیونیستی در ممانعت از اسارت شالیت شکست خورد، شاباک نیز در به دست آوردن اطلاعات لازم درباره مکان اسارت شالیت و شرایط وی موفقیتی به دست نیاورد، امری که طراحی عملیات برای آزادی شالیت را غیرعملی کرده است.

کد خبر 1006967

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha