به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه هاآرتص، "مارک رگو" سخنگوی کابینه رژیم صهیونیستی صبح امروز دوشنبه از ساخت 700 واحد مسکونی جدید در شرق بیت المقدس اشغالی خبر داد.
این در حالی است که فلسطینی ها ساخت واحدهای مسکونی و شهرکهای جدید در بیت المقدس را عاملی برای از بین رفتن امکان صلح می دانند.
هاآرتص می نویسد : اسرائیل تمام بیت المقدس را به عنوان پایتخت خود قرار داده و این در حالی است که اغلب سازمانهای بین المللی و کشورهای جهان خواستار تقسیم بیت المقدس به دو بخش هستند.
به نوشته این روزنامه، در طرح "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای توقف شش ماهه شهرک سازی ، بیت المقدس شامل این طرح نمی شود و شهرک سازی در این شهر از سوی رژیم صهیونیستی هچنان ادامه دارد.
در همین رابطه چند روز قبل یک روزنامه آلمانی با اشاره به اظهارات "آویگدور لیبرمن" وزیر امور خارجه رژیم اشغالگر قدس در جمع شهرک نشینان صهیونیست نوشت که برنامه توقف 10 ماهه شهرک سازی در مناطق اشغالی فلسطین اقدامی استراتژیک است.
روزنامه آلمانی تاگس شاو نوشت : رژیم صهیونیستی در متوقف کردن شهرک سازی که از شروط اصلی آغاز مذاکرات سازش خاورمیانه است، جدی نیست.
این روزنامه به عنوان شاهد این ادعا به نقل قول از "آویگدور لیبرمن" وزیر خارجه این رژیم پرداخته که گفته است شهرک سازی در ماههای آینده طبق برنامه پیگیری شده و تل آویو دیگر اقدامی طبق خواست فلسطینیها انجام نخواهد داد.
نظر شما